„Xiaomi Mi Mix Alpha“ – įspūdingas telefonas už įspūdingą kainą

Paaiškėjo, kad anksčiau matytos „Xiaomi Mi Mix Alpha“ vizualizacijos buvo visai tikslios, labai panašius vaizdus mums rodo ir „Xiaomi“. „Mi Mix Alpha“ atrodo labai įspūdingai, ekranas sukasi beveik apie visą telefoną. Matome tik rėmelius viršuje ir ant nugarėlės esančią juostą kamerai. Telefonas tikrai įspūdingas, bet ir kainuos įspūdingus 2500 €. Dabar „Xiaomi“ tik anonsavo prietaisą, o realiai telefoną bus galima įsigyti tik gruodį.

Kaip ir dera tokios kainos telefonui, bus naudojamas aukščiausios spartos „Spapdragon 855+“ sisteminis lustas, šalia bus 12 GB RAM ir 512 GB talpykla. Baterija bus 4050 mAh ir palaikys 40 W greitą įkrovimą.

Visas telefono įdomumas yra aplink telefono korpusą einantis ekranas. Gamintojas sako, kad ekrano ir korpuso santykis yra 180 %, viršuje ir apačioje rėmeliai yra vos 2.15 mm storio. AMOLED ekrano įstrižainė siekia 7,92 colio, o rezoliucija 2088 x 2250. Ekranas šonuose yra jautrus spaudimui, tad atsitiktinių paspaudimų turėtų būti minimalus kiekis. Ekrano šonuose matysime pranešimus. Ekrano gale bus naudojamas dirbtinis intelektas, kad būtų galima atlikti tam tikrus scenarijus, pavyzdžiui, taksi iškvietimą. Galiniu ekranu bus galina naudotis darant asmenukes. Tam skirtas 108 MP jutiklis, kurio dydis yra 1/1.33”. Kamera, kurią saugos safyrinis stiklas, taip pat palaikys įvairius režimus.

Įdomu, kad telefone nėra garsiakalbių ar kitų ertmių. Garsas bus įmanomas dėl „Display Acoustic Technology“. Telefonas sveria visai nemažai – 241 g, o jo korpusas yra pagamintas iš aviacijai skirto lydinio.

11 Komentarai

  1. AqTrap parašė:

    Atrodo daug mandriau nei Samsung ar Huawei perlenkiami telefonai

    Kalbant apie išvaizda tai atrodo įspūdingai

  2. Daimonass parašė:

    Konceptas gan įdomus. Įdomu kaip praktikoje toks telefonas. Reikia laukti apžvalgu ;(

  3. AqTrap parašė:

    Rėmelis pagamintas iš titano, tikiuosi ekranas bus apsaugotas stiklu, nes jeigu bus plastmasinis ekranas, kaip kad pas Samsung, tada tikrai bus baugu naudotis telefonu kuomet su nagu gali giliai įbrėžti į ekraną, atrodys daug blogiau nei, kad įbrėžtum su aštriu daiktu į stiklą.

  4. AqTrap parašė:

    Va, galėjo būti iš vientiso stiklo visas telefonas. Kaip sakant tarsi įsmaukiant visą telefoną į stiklą.

  5. Strelok (((homofobas vatnikas))) parašė:

    Atvirai pasakius vienas iš geriausių flex tipo telefonų. Kaina irgi pati geriausia :D. Manau reikia palaukti keletos metų kol technologija taps plačiau naudojama ir kaina gerokai turėtų kristi. Dabar nebent jeigu neturi, kur pinigų dėti ir patinka beta testeriu būti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.