„Xiaomi“ planuoja „Redmi Note 7 Pro“ pristatymą Indijoje vasario 28 d.

Šiais metais Kinijoje buvo pristatytas „Redmi Note 7“ telefonas; per tą patį pristatymą gamintojas užsiminė apie būsimą „Redmi Note 7 Pro“ ir keletą detalių apie jį. Vakar pasirodė gandai, kad pagaliau šį telefoną (kartu su „Redmi Note 7“, skirtu Indijos rinkai ) pirmoji išvys Indija dar šį ketvirtadienį.

Kartu su šia žinia pasirodė ir TENAA publikuotos „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ nuotraukos ir techninės specifikacijos, įskaitant svorį ir matmenis:

„Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ bus 159.2 x 75.1 x 8.1 mm dydžio ir 186 g svorio. Jis turės dvigubą vertikalią  foto kamerą, kurią sudarys 48 MP ir 13 MP jutikliai. Taip pat minima, kad procesoriaus dažnis šiame modelyje bus 2.0 GHz (ankstesni gandai spėja, kad tai „Qualcomm Snapdragon 660“).

Telefonas bus siūlomas keturiomis atminties versijomis: 3 GB + 32 GB, 4 BG + 64 GB ir 6 GB + 128 GB, su galimybe praplėsti vidinę atmintį microSD pagalba iki 256 GB.

Galima tikėtis didelio 6,3 colio skystųjų kristalų ekrano su Full HD (1080×2340 px) raiška ir aukštu 19,5: 9 formato santykiu. Ekrano viršuje yra išpjova, kurioje įmontuota priekinė kamera.

Numatoma, kad bus galima rinktis iš juodos, raudonos, mėlynos, rožinės, baltos, žalios, violetinės ir pilkos spalvų.

8 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    stebiu stebiu…ir jeigu gerai suprantu…kam virs kokiu 30 ar 35 telefonu su 4.7 – 5″ ekranu jau rasti galima bus tik ebay ir skelbiu.lt ? WTx ?????

    • Laimius parašė:

      Visu pirma dabar ir pensininkai perka didelius smartus ir naudoja, ka bekalbeti apie jaunus. Is 5 nelabai daug naudos, na gal kad lengva i kisene isimest. Bet negryzciau. O be to dabar i buvusiu modeliu 5 korpusus jau telpa 5.5 kokie. Kam reikia mazo su gera beterija, ima mygtukini.

      • SoTOP parašė:

        Iš telefonų su 5″ ekranais nelabai yra naudos? Su kuo ir kokią tu čia naudą matuoji? 🙂

        O kad į 5″ įdėtų 5.5″ irgi nėra tiesa – realiai pagal dabartines tendencijas galbūt 5.2-5.3″ išstenėtų, bet problema kad ir tokių „mažų“ jau nėra. Praktiškai 5.7″+ visi nauji modeliai.
        Aš irgi tokios nuomonės kaip newdiamond, jeigu šiandien sugadinčiau savo telefoną nebūtų nuo ko net pradėti rinktis.

        • toffy parašė:

          O tai pavyzdžiui samsung s8 su 5.8 ekranu čia didelis skaitosi, netilps kišenei? Pagalvojus apie ~4.8 ekraną net neįsivaizduočiau kaip naudotis galima patogiai tokiu pereinant nuo dabartinio standarto. Juk ne be reikalo daro smartus su didesnisis ekranais, o todėl, kad jais patogiau naudotis.

        • G@m3r1s parašė:

          Turiu htc 5 coliu dydis kaip redmi 5,7″ cia ziurint kokius modelius sulyginsi 🙂

  2. Albertinou parašė:

    Pagal sita straipsniuka tai NOTE 7 PRO bus identiskas NOTE 7(ne pro)… 660 procesorius jau dabar yra, RAM nuo 3GB taip pat… As manau, kad pro versija bus tiesiog su spartesniu procesorium ir ram/rom nuo kokiu 4gb/128. Kitaip ner tikslo atskira pro versija leist

    • toffy parašė:

      Pagal gsmarena turėtų gaut snapdragon 675 chipą bei adreno 612, kolkas tik 6gb ram variantas yra, daugiau pasikeitimų nematyt, galbūt korpusą į kokį metalinį pakeis :/

  3. aiwaris parašė:

    siaip pats naudoju xioami redmi note 5 kuris jai neklystu yra 5,9 coliu ir jis bent jau man pasidare mazokas ir zadu ji jau keisti i kazka virs 6 coliu na o pries tai naudojau samsung s6 mazyli triperi uzsilaginusi 😀 kurio tik vienas pliusas buvo kad gan juntamai geresne kamera ir priedas nesiotis kartu pakroveja nes mano naujimu jo batarke min du pakrovimai per diena 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.