„Xiaomi“ pristato „Mi Band 7“, „Redmi Buds 4“ ir „Redmi Buds 4 Pro“

„Xiaomi“ kartu su „Redmi Buds 4“ ir „Redmi Buds 4 Pro“ pristatė „Mi Band 7“. „Xiaomi“ patvirtino „Mi Band 7“ paskelbimo datą, ir ją jau galima rezervuoti, nors ir be kainos.

Didžiausias „Mi Band 7“ atnaujinimas yra didesnis ekranas – 1,62 colio (nuo 1,56 colio). Skiriamoji geba yra 490×192 px, be to, pagaliau atsirado galimybė laikyti ekraną visada įjungtą. „Xiaomi“ teigia, kad naudingo ekrano ploto padidėjo 25 proc. Patobulinta SpO2 (arba deguonies prisotinimo) stebėsena – jei apyrankė rodys, kad prisotinimas yra mažesnis nei 90 %, ji vibruos ir praneš jums apie tai.

Taip pat pagerėjo fizinio aktyvumo stebėjimas – iš viso 120 treniruočių režimų, keturi profesionalūs sporto režimai, automatinis treniruotės nustatymas, galimybė rengti varžybas su draugais ir kt.

„Xiaomi“ teigia, kad „Mi Band 7“ 180 mAh baterijos turėtų pakakti 14 dienų, tačiau tikimasi, kad tai be nuolatinio ekrano įjungimo režimo. Apyrankės įkrovimas užtrunka 2 valandas.

„Xiaomi Mi Band 7“ kaina prasideda nuo 239 CNY (arba maždaug 33 €), o oficialiai ją iš anksto užsisakyti galima nuo šiandien. NFC modelis, palaikantis mokėjimus „AliPay“, kainuos šiek tiek daugiau.

Pereikime prie „Redmi Buds 4 Pro“ ausinių, kurios turi išmaniąją triukšmo mažinimo sistemą, galinčią slopinti iki 43 dB triukšmą. Ausinėms suteikta IP54 apsauga, todėl jos puikiai tiks aktyviai sportuojant ar lauke lyjant lietui.

Garsą skleidžia 10 mm garsiakalbio ir 6 mm aukštų dažnių garsiakalbio derinys. Ausinės palaiko „Bluetooth 5.3“ ir pasižymi vos 59 ms vėlavimu. „Xiaomi“ teigia, kad be ANC (aktyvaus triukšmo mažinimo) galima nuolat naudoti 9 valandas, o su dėklu – dar 36 valandas.

„Redmi Buds 4 Pro“ galima iš anksto užsisakyti baltos ir juodos spalvų, jų kaina – 369 CNY (apie 52 €). Jos bus pristatomos nuo gegužės 31 d.

„Redmi Buds 4“ taip pat siūlo aktyvų triukšmo slopinimą, tačiau jo lygis yra žemesnis – 35 dB. Kiekvienas ausinukas turi 10 mm garsiakalbį, o ryšys yra tik „Bluetooth 5.2“. Dėklas suteikia papildomą 30 valandų įkrovimo laiką.

„Redmi Buds 4“ yra mėlynos ir baltos spalvų, o šiandien juos galima iš anksto užsisakyti už 199 CNY (apie 28 €). Siuntimas prasidės gegužės 31 d.

Tikimės, kad „Mi Band 7“, „Redmi Buds 4“ ir „4 Pro“ pasaulinėje rinkoje pasirodys vėliau šiais metais.

 

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.