„Xiaomi Redmi 6 Pro“ bus išleidžiamas birželio 25 dieną

„Xiaomi Redmi 6 Pro“ telefonas bus išleidžiamas jau labai greitai – birželio 25 dieną. Nors iki išleidimo dar liko kelios dienos, bet apie telefoną jau žinoma nemažai. „Redmi 6 Pro“ turės 5.84 colio 19:9 formato ekraną su Full HD+ rezoliucija. Atminties konfigūracija bus 2 GB/16 GB ir 3 GB/32 GB. Kol kas tiksliai nežinoma, koks bus sisteminis lustas, aišku tik tiek, kad tai aštuonių branduolių procesorius, dirbsiantis 2.0 GHz dažniu.

Telefono gale 12 ir 5 megapikselių jutikliai, o telefoną varys normali 4000 mAh baterija. Gaila, bet kol kas nežinoma, kiek „Xiaomi Redmi 6 Pro“ kainuos.

Jau galime pamatyti ir „Xiaomi Redmi 6 Pro“ vizualizaciją. Kadangi tai į žemesnį segmentą nutaikytas telefonas, rėmeliai nebus patys siauriausi. Matome ir išpjovą. Šis telefonas bus siūlomas įvairių spalvų.

3 Komentarai

  1. FuZe parašė:

    Ta paskutinė foto 🙁 5 Pro žymiai geriau atrodo be tos išpjovos..

    • neblogai parašė:

      Paskutinė nuotrauka- tai gamybos prototipas, joje rėmelio spalva ne juoda, ir todėl tikrai dar atrodo nekaip. Programinė įranga taip pat matyt ankstyva, nes žymos/laikrodis normaliai neįtelpa (vizualizacijose jos rodomos smulkesnės bei įdėtos kiek žemiau).

  2. YOman parašė:

    jau daugelis top tech blogerių pyzdavoja(persiprašau, tiksliau gamintojus, jį vis dar dedančius) tą notch, bet…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.