„Xiaomi Redmi 7“ už 110 eurų, ar verta?

Šiuo metu „Gearbest“ taiko specialią kainą telefonui „Xiaomi Redmi 7“, kuris kainuoja 120 USD arba ~107 eurus valiutą konvertavus. Įrenginys turi aštuonių branduolių „Snapdragon 632“ sisteminį lustą, kuris gali dirbti 1,8 GHz dažniu. Vaizdą apdoroja „Adreno 506“ grafikos spartintuvas. Telefone integruota 2 GB operatyvios atminties ir 16 GB duomenų talpykla. Ją papildoma išorine kortele galima padidinti iki 528 GB (512 GB + 16 GB) neprarandant galimybės naudoti dvi SIM (nano) korteles. 6,26″ ekraną saugo 5-os kartos „Gorilla Glass“ stiklas, tačiau jo rezoliucija nedidelė, 1520 x 720. Galinė kamera yra dvigubo dizaino (12 MP + 2 MP), o trečiosios, priekinės, kameros raiška siekia 8 MP.

Kovo mėnesį išleistas „Redmi 7“ turi 3900 mAh bateriją ir naudoja Android 9.0 („Pie“) operacinę sistemą. Jeigu tai būtų galutinė įrenginio kaina, ar jis būtų vertas tokios sumos? Ką mano skaitytojai?

11 Komentarai

  1. procc parašė:

    Nupirkom nesenai „Xiaomi Redmi 7 3/32GB“ variantą, Lietuvoje už 134€.
    Nusiskundimų lyg ir nėr.
    Telefonas jaučiasi kokybiškas.
    Savininkas patenkintas 😉

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Patariau uošvienei šį pirkti, tai patenkinta po kažkokio šūduko, kuris turėjo tik 8 GB talpyklą, tai pastoviai verkdavo telefonas, kad vietos nėra. Galvojau, kad bus gal kiek maža rezoliucija, bet realiai nesimato pikselių, gerai pamuiluota viskas gražiai atrodo. Trumpai tariant patenkinta.

      Beje jo batarkė 4000 mAh ir laiko tikrai gerai. Šiaip man asmeniškai pirkti siųsti iš kažkur, kad sutaupyt dešimtinę ir turėt abejotiną garantiją yra no go.

  2. newdiamond parašė:

    nesusilaikysiu nuo sarkazmo….
    neverta pirkti uz 100 eur telefono, ka zmones pasakys…bomzai pirstai uzbadys…
    Telefonas dabar turi buti perkamas minimum uz 500 eur…tada nors gali kaimynui, draugui parodyti
    Toki pirkti nebent slapcia….kai namie tik lovoje kazka skaitai..

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tai, kad daugelis „ekspertų“, davus pačiupinėt šį Xiaomi Redmi 7 pagalvotų, kad jis kelis šimtus € kainuoja. Aišku, jaučiasi rankoje pigumas, bet ekranas gi per visą priekį, išpjova naujoviška.

  3. G@m3r1s parašė:

    Turiu redmi 5 tai upgrade aisku neverta nes skirtumas 2xcam ir dizainas. bet seip jei suluztu maniskis ar pan tai pirkciau.

  4. Daemon parašė:

    Aš tai jau 4.5 metų esu laimingas iPhone 6 Plus vartotojas. Apple tikrai nenuvilia 😛 Tik bateriją pasikeičiau. Išlaiko dvi dienas. Nemaigant daug ir tris išlupa. Gigas ramo? Pakankamai. Neapsimetu fotografu, tai kamera normali man.

  5. nemesis parašė:

    Pats tai redmi note 4 Global (4/64) naudoju. Naudočiau ilgai ir nuobodžiai, bet kadangi turiu su kuo lyginti – redmi note 5 (Pro 4/64), tai note 4 labai stipriai nuvilia galinė kamera (aišku ji vienguba), svarstau ką pasiimti ir blaškausi/laukiu gerų kainų Redmi Note 7/mi a3/mi9 SE. Didžiausias apasniakas kad nesinori 4/64 keisti į 4/64, psichologiškai norėtųsi jau 6GB RAM, SD710 ir baterijos 4000mah, na ir jei gautųsi Android One.

    Kas dėl pirkimo iš China ir sutaupymo, aš svarstau variantą jei ten pigiau nei LT yra bent 25%. Jei ne, tik LT belieka. Neseniai GB buvo Xiaomi mi A2 (4/64) su B20 po 131EUR su siuntimu kai LT 170EUR kainuoja, akcija baigėsi, o nenusipirkau tik todėl, kad per daug pripratęs prie 4000mah baterijos…

    • FuZe parašė:

      Na iš GB buvo pirkta pirma karta, tai pasiimiau Mi 8, su siuntimu gavosi 291e, nes spėjau pataikyti ant kuponu starto kur suteikia nemaža nuolaida ir kiekis tik 50 jų buvo, tai per kelias sekundes ir dingo, spėjo ir keli lietuviai pasiimti tuo pačiu. Priority line +4~7e ir ateina be muitų. Na ant tokio deal negalėjau likti abejingas 😀 Tad kartais pagauti kupona yra belekaip gerai. Kai lietuvoje tuo metu kainos buvo ~400e

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.