„Xiaomi Redmi Note 5“ nuotrauka

„Xiaomi“ kompanija jau gerai žinoma visame pasaulyje, o „Redmi“ serijos telefonai su puikiomis specifikacijomis už labai patrauklią kainą užkariavo milijonų simpatijas. Sekantis visų laukiams telefonas yra „Xiaomi Redmi Note 5“. Iki šiol dar nebuvome matė „gyvo“ telefono nuotraukos, o tik neoficialius maketus.

Iš pateiktos nuotraukos sužinome, kad telefoną, kaip ir pirmtaką, varys tas pats „Snapdragon 625“ lustas, kuris daugeliui gali tapti dideliu nusivylimu. Ekrano kraštinių santykis bus 18:9, jo įstrižainė 5.99“, o raiška – Full HD+. Matome, kad prietaisas turi prieinamus 54 GB vietos, tai reiškia, jog pilna talpa yra 64 GB. Telefonas naudoja „Android Nougat 7.1.2“ operacinę sistemą ir turi 4000 mAh bateriją.

9 Komentarai

  1. zirnis parašė:

    cia nebe xiaomi, paskutinis tikras redmi note buvo 3, po to seke galybe niekam tikusiu modeliu, neskaitant mi5s, kurio gamyba nutrauks keliu menesiu begyje ir rezultate nebeliks nei vieno protingai ikainuoto xiaomi su normaliu HW..

    • Povilas parašė:

      Nezinau kuom tas redmi note 3 geras? kad korpusas luztantis, zaislinis, senas modelis? tas pats ir su mi5, palyginus su redmi note 4 tai kaip ir diena ir naktis skirtumas kokybeje. Yra daug geresniu MI modeliu uz siuos, sakyciau Xiaomi eina teisingu keliu. Paimkim mi mix2, visaks ko reikia siuolaikiniam smartui, tiek isvaizdoje tiek HW.

      • zirnis parašė:

        SD650 cipas buvo, po to jie downgradino redmi note serija. Dabar redmi note 5 iseina su 3 metu senumo telefonu sparta.. Mi mix2, jau kita kainu kategorija, brangiau uz mi6. Priedo uz tokia kaina jie vel nepadare kameros softo, cia jau tampa pajuoka is xiaomi, kad ir susideda geriausius sensorius vistiek prastai fotografuoja prietemoje.

        Man redmi note 5 turetu eiti su S820/821 cipo sparta, 18:9 ekranu, normalia kamera, o dabar gali rinktis vienas SD625 cipo xiaomi turi ale kamera gera, kitas baterija, dar kitas 18:9 ekrana, dar vienas svaria OS 😀

        • Povilas parašė:

          Tiesa, bet sd625 spartos vidutiniam vartotojui uztenka. Flagmanu chipo kaip sd821 i redmi klase nemanau kad jiems apsimoka statyti, nes isaugtu kaina, o pigaus klases telefone negali buti viskas geriausia.

          • zirnis parašė:

            Kalbu apie tai, kad Redmi note 3 turejo praeitos kartos flagmanu cipu sparta, redmi note 2 irgi.

            Pvz pas Lenovo ZUK buvo kazkoks modelis SD820 cipu uz ~170doleriu, Xiaomi butu juokas panaudoti normalius SD8xx ar 65/6x cipus, bet toks jausmas, kad uzsikele kartele, kiek reikia uzdirbti nuo telefono komponentu

          • bugslalaila parašė:

            Uztenka,.tai uztenka, bet kaip gali pirkti ale Note 5, kai Note 3 buvo greitesnis… Jeigu octa cortex A53 ir galima lyginti su dual cortex A72 + quad cortex A53, tai Adreno 506 niekingai atrodo ories Adreno 510…

      • nemesis parašė:

        Pritariu Povilui šitoje vietoje. Nerandu minusų Redmi note 4 (4GB, 64GB), kitų nečiupinėjau, nežinau kas ten galėjo būti per stebuklas lyginant su šituo.

  2. newdiamond parašė:

    nu kaip sakant idejo einanti trend’a uzapvalinti krasteliai su siauru remeliu…ir 2.5 d ar kaip ten tas stiklas

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Šiaip aš kaip ir laukiau Redmi Note 5, žadėjau pirkti, pinigai paruošti. Dabar kalbama, kad SD660 nebus, nu nors SD630 įdėtų, o SD625 atgyvenęs jau. Kitas dalykas, kur fakin mygtukai. Gal senamadiškas, bet be mygtukų fizinių man nelimpa visai. Jau gailiuosi, kad nepaimtas Redmi Note 4, o dabar jau palauksiu pažiūrėsiu kokią naujieną.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.