„Xiaomi“ ruošia naują telefonų seriją

Iš nutekėjusių nuotraukų galime suprasti, kad „Xiaomi“ greitu metu pradės pardavinėti naują telefonų seriją – „5X“. Jau seniau buvo gandų, kad „Xiaomi“ nori išplėsti savo telefonų produktų gamą, panašu, kad pirmaisiais naujos serijos telefonais taps „5X“.

Reklamoje matome, kad „Xiaomi 5X“ turės 5.5 ekraną, veikiausiai su Full HD rezoliucija, „Snapdragon 625“ sisteminį lustą ir 4 GB RAM. „5X“ kaina turėtų suktis apie 300 USD ribą. Tiesa, tai gali būti silpniausias serijos telefonas. Aukštesnės pakopos „5X“ gali gauti naują „Snapdragon 660“ sisteminį lustą net 6 GB RAM ir dvigubą 12 MP galinę kamerą.

Bet kurio atveju visos galimos „Xiaomi 5X“ modifikacijos ir jų kainos paaiškės liepos 26 dieną, kai šie telefonai turi būti pristatomi oficialiai.

14 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Kiek pagerinta Xiaomi Redmi 4 versija, nieko ypatingo. 🙂

  2. newdiamond parašė:

    dieve kas dar ka ypatingo gali isleisti… :D:D:D ?

    • neblogai parašė:

      Ypatinga būtų telefonas ne su gerais skaičiukais, o pigus ir geras visapusiškai. Kas keli metai tokių išlenda – tarp pigių- buvo sakykim Moto G, ar Smart Ultra6. Šiuo metu greitų telefonų nesunku rasti (pvz Vernee Apollo Lite, ar Redmi 4X), bet norėtųsi geriau atidirbtų, atsparesnių dizainų, ir geros greitos kameros.

    • IFeelYou parašė:

      Galėtų RGB versiją išleisti 😀

  3. IFeelYou parašė:

    Galėtų baterijos geriau patobulėt, o ne tuos idiotiškus niekam nereikalingus ekranus didint iki kosminių rezoliucijų ir procesorius stiprint, kurie vis tiek lagina dėl šū***** ekosistemos.

    • newdiamond parašė:

      baterija gera sukurti, reikia geru investiciju. O suapvalinti kampus arba padaryti borderless ekrana yra zymiau pigiau…plius jau zmones priprato kas diena kisti laida i telefona…jau tai tapo norma 😀
      Keista bet tokios tendencijos. Dabar dizainas ir kamera telefone svarbiausia…turbut nebereiketu jau vadinti telefonais

  4. SarzzeR parašė:

    Pasiūlyti kažką naujo reikia ne tik inovacijos, bet ir smarvės tą daryti, nes tikrai gali sudegti. Kažkas unikalaus, gal, bus RED holografinis telefonas. 🙂

  5. EscO parašė:

    CAT S60 Kietas kaip nokia 3310 ir ismanumu nesiskundzia

  6. Frost parašė:

    O seip jo Xiaomi visai neblogai ziurisi ypac domina Xiaomi redmi note 4, visapusiskai geras ir turi dual band wifi kas man ypac aktualu , tik idomu kaip del ju garantijos Lietuvoje..?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.