„Xiaomi“ ruošia OLED televizorius su NVIDIA „G-Sync“ moduliais

„Xiaomi“ patvirtino, kad rugpjūčio 10 dieną išleis naujus „Mi“ serijos OLED televizorius su NVIDIA G-Sync moduliais. Tai reiškia, kad šie televizoriai turės įgimtą G-Sync palaikymą. Apie būsimus „Xiaomi“ televizorius žinome tik iš reklaminės skaidrės, kurioje nepateikiama nei rezoliucija, nei ekranų dydžiai ar HDR sertifikatai. Neaiškios ir kitos specifikacijos.

NVIDIA irgi kol kas nieko nekomentavo apie naujus G-Sync televizorius. NVIDIA turi specialią programą, į kurią patenka didelio formato televizoriai su įmontuotais G-Sync moduliais. Kol kas nėra aišku, ar šie būsimi „Mi“ serijos OLED televizoriai bus įtraukti į šią programą, bet būtų keistą jei jų joje nebūtų.

3 Komentarai

  1. EscO parašė:

    pataisykite jeigu aš klystu bet OLED (oprganic led) nėturi problemos, kad per 2 metus išdega organika dėl ko spalvos išblunka?

    • SoTOP parašė:

      Jeigu specialiai kankini taip. Modernūs modeliai daug atsparesni šitom problemom, nors aš nelabai tokio norėčiau naudoti su PC, nes daug statinių vaizdų. Filmus žiūrint nebus problemų.

  2. Asara parašė:

    3 metus naudoju Oled, žaidimam ir ne tik, jokių kolkas iždegimu yra netgi funkcija, kad atnaujinti pixelius išvalo kiek suprantu, kad nebūtų iš degimas, trunka pora h.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.