„Xiaomi“ – technikos širdis

Dar visai neseniai apie „Xiaomi“ buvo girdėję vienetai, o dabar tai labai greitai populiarėjantis prekės ženklas, be to, ir labai gerai vertinamas. Kompanija išgarsėjo kokybiškais, sparčiais ir gero dizaino telefonais už labai priimtiną kainą. Bet „Xiaomi“ savo portfelyje turi ne vien telefonus, bet ir planšetes, nešiojamus kompiuterius, išmaniuosius laikrodžius, kameras, ausines ir dar daug kitko.

Visai neseniai „Xiaomi“ pristatė savo naują flagmaną – „Mi 6“. O ta proga „Gearbest“ siūlo ypač geras kainas daugeliui „Xiaomi“ prekių, tuo pačiu kviečiant ir iš anksto užsisakyti „Xiaomi Mi 6“.

„Xiaomi Mi 6“ – tai telefonas su didžiausia sparta. Nes po gaubtu slepiasi visai šviežias galingiausias „Qualcomm“ „Snapdragon 835“ lustas. Tai aštuonių branduolių monstras, pagamintas naudojant pažangiausią 10 nm litografiją ir pasiekiantis iki 2.35 GHz dažnį. „Adreno 540“ grafikos spartintuvas labai galingas, visi žaidimai veiks be priekaištų. Operatyviosios atminties kiekis stebinančiai didelis – net 6 GB, vieta failams irgi nemaža – 64 GB. Ekranas yra 5.15 colio, visuose keturiuose kampuose užlenktas, jis turi Full HD rezoliuciją. „Mi 6“ gavo dvigubą 12 MP kamerą, priekyje – 8 MP sensorius. Viskam sulčių telefonas semsis iš 3350 mAh baterijos. Tokios specifikacijos užsimena apie didelę kainą, ir jūs neklystate, dabar „Gearbest“ už „Xiaomi Mi 6“ prašo 547 €. Pridursime, kad užsisakę dabar, telefoną gausite tik birželio 15 dieną, nes dabar vykdomi išankstiniai užsakymai.

Bet jei jus domina kur kas žemiškesni ir prieinamesni produktai, yra pasiūlymų ir jums. Pavyzdžiui, „Xiaomi Mi Note 4X“. Dabar, akcijos metu, už jį prašoma tik 146 €, siuntimas nemokamas. Už savo pinigus gauname vidutinės klasės „Snapdragon 625“ sisteminį lustą su aštuoniais branduoliais, jų dažnis gali pakilti iki 2.0 GHz. Atminties irgi nepritrūks, RAM kiekis yra 3 GB, o vietos failams net 32 GB. Pamatę „Note“ pavadinimą žinome, kad tai nėra mažas telefonas. Jo ekrano įstrižainė yra 5.5 colio su Full HD raiška. Telefonas tikrai nustebins ilgu tarnavimo laiku su vienu pakrovimu, nes jo baterija net 4100 mAh talpos, o korpusas, žinoma, metalinis.

Daugiau akcijinių „Xiaomi“ prekių rasite „Gearbest“ specialiame pasiūlyme.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.