„Xiaomi“ visgi ruošia „Redmi Note 5“?

Pasirodė informacija, kad „Xiaomi“ visgi ruošia „Redmi Note 5“ telefonus, netgi dvi versijas. Kompanija, išleisdama „Redmi 5(Plus)“ telefonus, visus tikino, kad „Redmi 5 Note“ telefonų nebus, o gruodį išleisti telefonai ir pakeičia „Redmi Note 4“.

Panašu, kad „Xiaomi“ visgi dirba ties „Redmi Note 5“. Abi versijos turės dvigubas kameras. Galingesnė versija gaus „Snapdragon 636“ sisteminį lustą su 4 GB RAM ir 64 talpykla. Galinės kameros bus 16 MP + 5 MP. Priekyje 8 MP jutiklis. Telefono ekranas – 5.99 colio, 18:9 formato. Kalbama ir apie 4100 mAh bateriją, dar gausime ir 18 W greitą įkrovimą.

Pigesnė versija jau turės „Snapdragon 630“ sisteminį lustą, 3 GB RAM bei 32 GB talpyklą. Tikimasi, kad šis telefonas kainuos apie 190 €. Tuo tarpu brangesnis modelis apie 230 €.

Manoma, kad abu „Redmi Note 5“ telefonai bus išleidžiami jau kitą mėnesį, galimai MWC 2018 renginio metu šalia „Xiaomi Mi 7“.

11 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Jau geriau B20 ruoštų…

  2. zirnis parašė:

    toks jausmas, kad xiaomi asortimentas gristas tuo ka uzsiperka is daliu po to ziuri koks naujas modelis is to iseis.

    naudojau du metus xiaomi, bet ka pirkti sekancio net neisivaizduoju, mi5s rozini???? mi6 be ausiniu lizdo? nudowgradinta note 3? laukti nauju mi6c/x/s?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Imk rožinį 😀

      O šiaip man irgi nepatinka, kur link jie eina. Darosi vis labiau Samsungiški, kepa modelius, kad keptų. O jei info teisinga tai ir naujų Note 5 kainos didesnės nei buvo Note 4.

      Tiesa jau dviem namiškiams įsiūliau Redmi 4X. Kaip už ~135 € su lietuviška garantija labai patenkinti.

      • nemesis parašė:

        Mindaugai parodyk iš kur siūlei pirkti su LT garantija? Pats vis dar laukiu gearbeste redmi note 4 juodo už auksinio kainą (140EUR. 4GB RAM, 64GB ROM, SD625)

        • Daimonass parašė:

          Pats asmeniškai pirkau sau note 4 skytech’e

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Vieną pirkau iš 1A, dar buvo 15 % tai Redmi 4X kainavo 120 €, dabar šią sav nupirktas iš Varles Redmi 4X, nes tiesiog patogiau buvo atsiimti 136 € lyg. Kartais Pigu siūlo gerą akciją. Reikia sekti visas parduotuves, nes kartais ir nuo spalvos prašo primokėti nemažai, pažiūri kitoj parduotuvėj ten jau antraip spalvos įvertintos.

          Tik įdomiai 1A davė 24 mėn, o varlė kažkodėl tik 12 mėn garantiją. Pagal įstatymus kaip ir privalo 24 mėn būti.

          Note pas mus brangiau apie 160 lyg. Tada kai pirkau 1A tai ir note buvo telefonams 15 %. Tada buvo galima nusipirkti Redmi Note 4 už 140 €, daugiau tokios akcijos nemačiau. Cyber monday buvo.

  3. nemesis parašė:

    Aš pirkau kalėdoms dovanų xiaomi redmi note 4 global (4GB + 64GB + SD625 = 150 eur) tai irgi patenkintas gavęs dovanų žmogus liko.
    Pasiėmiau sau tokį patį, nes gearbeste reikia sukauptus taškus išleisti iki čia kažkada. Kainavo 130 EUR (140EUR – 10EUR taškų). Spalva tik tokia ~ 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.