„YouTube Gaming“ greitai palaikys „Android“ transliacijas

„YouTube“ visai neseniai išleido „YouTube Gaming“ aplikaciją, kurios pagalba siekia atkakliau kovoti su konkurentu „Twitch“ žaidimų transliacijų segmente, o netrukus sulauksime ir dar didesnio programėlės funkcionalumo.

„YouTube Gaming“ programėlės pagalba, vartotojai gali transliuoti savo žaidžiamą žaidimą tiesiai į „YouTube“ iš kur kiti gali stebėti kaip sekasi žaidėjui. Atrodo panašias transliacijas galės daryti ir „Android“ įrenginių savininkai, po to kai bus išleistas „YouTube Gaming“ atnaujinimas, apie tai buvo paskelbta Tokijo žaidimų parodoje.

Dauguma tikriausiai pagalvojo, kas gi norėtų stebėti kaip kažkas žaidžia telefoninius žaidimus? Bet nederėtų daryti skubotų išvadų, Europos ir Šiaurės Amerikos gyventojai nelabai vertina tokią galimybę, bet visai kitokia situacija yra Azijoje. Ten išmaniųjų įrenginių kultūra kitokiame lygyje ir transliuoti iš „Android“ įrenginių norėtų daugelis. Todėl pirmiausia „YouTube Gaming“ atnaujinimas įgalinantis „Android“ transliacijas pasieks Japoniją, o kiek vėliau Europą ir Šiaurės Ameriką. Tikslių datų kada pamatysime šiuos atnaujinimus neturime.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.