YouTube ženkliai atsinaujino

Didžiausias pasaulyje vaizdų dalijimosi portalas YouTube, kaip praneša jo valdytojas Google, turėjo techninių sutrikimų, nes kompanija atlikinėjo atnaujinimo darbus. Visi užsukę į portalą gali pamatyti padarytus pakeitimus.

Pagrindiniai vaizdų dalijimosi portalo pakeitimai yra susiję su rodoma vaizdo medžiaga bei jos dalijimosi galimybėmis. Nuo šiol YouTube nebenaudos penkių žvaigždučių vertinimo sistemos – vartotojai tik nurodys, ar jiems patinka, ar ne vaizdo įrašas. Taip pat nuo šiol bus ypač lengva pasirinkti norimą vaizdelio dydį – nuo minimalaus 360p iki šių dienų aukštos raiškos standarto 1080p, nors, žinoma, ne visi vaizdo failai šį formato dydį palaikys. Tinklapio dizainas taip pat pakitęs – jis tapo akivaizdžiai minimalistinis.

YouTube komanda patikino, kad šis atnaujinimas savo verte – vienas iš didžiausių per pastaruosius metus. Tinklapio valdytojai teigia, kad naujos funkcijos, susijusios su vaizdo medžiagos valdymu bei jos galimybe dalintis, šį vaizdų dalijimosi puslapį daro dar geresne viena jūsų vaizdo įrašams, nei ji buvo iki šiol.

5 Komentarai

  1. mowestside parašė:

    Jei kam nepatinka (kaip ir man), tai ištrinkite slapukus ir turėtų grįžti senas.

  2. Crembo parašė:

    Labai jau keista diena pakeist dizainą.

  3. Vytautas parašė:

    Hmz, kad jau seniai šį naująjį dizainą buvo galima naudot? Ar čia gal tik tiems kas su Mozilla FF naršyklėm? Nes kiek bandžiau tai su Chrome ir IE rodė senąjį, bet šiandien jau su visomis tas pats.

  4. ZigZag parašė:

    Žymiai patogesnis naujas.

  5. Beady parašė:

    as kai tik buvo atsiradusi beta sios versijos buvau isijunges ir nebeleido gryzti tai gera pora men naudojaus tai priratau jau, dabar daug kas spamina komentaruose is lempos apie ta dizaina, bet pripras.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.