Ypač plonas Samsung TV su jutikliniu valdymo pulteliu

Lietuvos rinkoje jau netrukus bus galima įsigyti įspūdingą Samsung 3D televizorių, kurio plotis – vos 7,79 mm. Tai ploniausias iš visų kada nors pagamintų televizorių, be to, dar su 3D funkcija. 140 cm skersmens televizoriaus kaina sieks apie 21 000Lt.

9000-osios serijos Premium klasės Full HD 3D LED televizorius yra harmoningas dizaino ir technologijų derinys. „Jį lengva bei patogu valdyti, jis atkuria neįtikėtinai tikroviškus 3D ir įprastus vaizdus, o kurdami jo išvaizdą dizaineriai labiausiai koncentravosi į vartotojų emocijas”, – sakė Miroslavas Ramanavičius, Samsung vadovas Lietuvoje.

Televizoriaus korpuso paviršius pagamintas iš nerūdijančio plieno, o valdomas jis jutikliniu nuotoliniu pulteliu Touch Control, kuriame įmontuotas atskiras spalvotas ekranas. Tokiame ekrane galima žiūrėti transliuojamas laidas, Blue-ray ar DVD įrašus laisvai judant po namus, nepriklausomai nuo to, ką rodo televizorius.

Touch Control pultas atrodo bei veikia kaip išmanusis telefonas. Jame yra jungtis ausinėms, QWERTY klaviatūra, be to, įdiegta funkcija AllShare, Wi-Fi ryšys ir infraraudonųjų spindulių technologija. Naudojant šias funkcijas, vaizdo ir muzikos įrašus į televizoriaus ekraną galima perduoti iš kompiuterio, mobiliojo telefono ar skaitmeninės kameros bevieliu ryšiu.

Atkurti kokybišką judantį vaizdą televizoriaus ekrane padeda technologija Clear Motion Rate 800, o integruotas trimatis Hyper Real Engine procesorius leidžia žiūrėti visų formatų trimačius Blu-ray įrašus.

Beje, trimatį vaizdą, esant poreikiui, vieno mygtuko spustelėjimu galima pakeisti į dvimatį. Kaip ir ankstesnėse serijose, 9000-osios serijos Premium televizoriuose įdiegta Internet@TV funkcija ir Samsung Apps sistema, kuri leidžia iš įvairių tinklalapių parsisiųsti ir žiūrėti norimus įrašus.

Televizoriuje įrengtos keturios HDMI sąsajos ir USB jungtis, per kurią galima atkurti vaizdus iš atminties rakto arba standžiojo disko. 9000-osios serijos Samsung televizoriai taip pat įvertinti Eco Label ženklu ir yra pripažinti draugiškiausiais aplinkai Full HD LED televizoriais.


2 Komentarai

  1. jostis parašė:

    Kažin iš kur energiją ima toks pultelis. Savo smartfoną kraunu kas 2 dienas, o įprastam Samsungo distanciniui batareikas keičiu kas pusę metų, skirtumas šioks toks yra…

  2. RobiZ parašė:

    Tikrai pigus televizorius…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.