Žaibiškas išpardavimas, nuolaidos iki 80 %

Kaip žinote „Gearbest“ nuolaidų niekada netrūksta, o žaibiški išpardavimai, kur ribotą laiką tam tikros prekės siūlomos labai gera kaina vyksta kone nuolat. Esamas žaibiškas išpardavimas gali pasigirti nuolaidomis iki 80 %, o siūlomų prekių įvairovė gali susukti galvą.

Kaip visada populiarūs mobilieji telefonai. Pavyzdžiui neblogai atrodo labai prieinamas „Leagoo M8 Pro“. Telefonas net su 5.7 colių IPS ekranu su „Corning Gorilla Glass“ apsauga. Tiesa, kai kurie gali kabinėtis prie jo 720p raiškos, bet kai telefonas tekainuoja 66 €, priekaištų reikšti nelabai galime. „Leagoo M8 Pro“ turi keturių branduolių „MediaTek 6737“ sisteminį lustą su keturiais procesoriaus branduoliais, kurie veikia 1.3 GHz. Operatyviosios atminties gauname 2 GB, vietos failams 16 GB. Maloniai stebina, kad telefonas turi dvigubą galinę kamerą 13 + 5 MP, o priekyje 8 MP jutiklis. Nors „Leagoo M8 Pro“ visai nebrangus, bet gauname ir padorią 3500 mAh bateriją, kas šiame kainų segmente nėra įprasta.

Pasižvalgę po žaibišką išpardavimą rasite ir kitų prekių: Nešiojamų kompiuterių, planšečių, išmaniųjų laikrodžių, telefonų ir dar daugiau.

Dabar siaučianti kripto valiutų karštinė tikrai pasiekė Lietuvą ir jei jums galvoje tik jos kasimas tai norint prie PCIe x1 jungties prijungti vaizdo plokštę tikrai pravers šios jungties keitiklis į tikrą PCIe X16 jungtį. Dabar tokį perėjimą galima nusipirkti už vos daugiau nei 6 €.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.