Žaibiškas išpardavimas

Jei patinka medžioti įvairiausias nuolaidas, tai dabar kaip tik tinkamas metas jums, nes „Gearbest“ vyksta žaibiškas išpardavimas. Jo metu siūlomi įvairūs daiktai su didelėmis nuolaidomis, tarp jų – išmanieji telefonai, planšetės, 3D spausdintuvai ausinės ir kita technika bei menkniekiai. Kas geriausia, kad išpardavimas vyks dviem pakopomis, pirma bus siūlomos vienos prekės, o už trijų dienų sulauksime naujų gerų pasiūlymų. Jei nepatinka pasiūlymai su laikmačiu galite pasižvalgyti į prekes su nuolaida be papildomų sąlygų.

Pavyzdžiui kaip jums vos 54 € kainuojantis išmanusis telefonas. Nors „OUKITEL C5“ kaina visai vaikiška, pats telefonas dar visai neblogas. Jį varo keturių branduolių MTK6580 lustas, o operatyvioji atmintis siekia padorų 2 GB kiekį. Vietos failams nėra labai daug – 16 GB, bet tokia talpa už kainą yra gerai. Telefono ekranas yra 5 colių, o jo raiška 720p. Stiklas yra sustiprintas, o šonuose užapvalintas. „OUKITEL C5“ baterija yra 2000 mAh talpos. Įdomu, kad telefonas turi labai šviežią „Android 7.0“ versiją.

OUKITEL C5OUKITEL C5 4G Smartphone

Jei telefono nereikia, gal dėmesį patrauks „Dome G30B“ registratorius. Full HD ir platų 140o laipsnių filmavimo kampą turinti kamera dabar pardavinėjama vos už 18 €, tad net nereikia pergyventi dėl galimo muito. Registratorius su 2.7 colio ekranėliu, kuriame galime stebėti filmuojamą vaizdą. Jis gali automatiškai įsijungti iš išsijungti, filmuoti neperstojamos kilpos režimu, fiksuoja judesį ir dar daugiau.

Dome G30B 2.7 inch H.264 1080P Full HD Dual Lens Car DVR 140 Degree Wide Angle Lens Dash Camera Video Recorder with Rear View Camera Motion Detection G-sensor with Charger


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.