Žaidimų kūrėjai iš „Steam“ pereina į „Epic Games“ žaidimų parduotuvę

Visai neseniai „Epic Games“ pranešė apie savo žaidimų parduotuvę. Tai galėtų būti dar viena eilinė skaitmeninė parduotuvė, bet „Epic Games“ žaidimų kūrėjams siūlo daug geresnį pelno pasidalinimą nei „Steam“ platforma. „Epic Games“ nuo parduoto žaidimo sau pasiims 12 % ir 88 % paliks kūrėjams. Palyginimui, „Steam“ nuo parduoto žaidimo tenka 30 % sumos, o kūrėjams lieka 70 %.

12/88 % pajamų pasiskirstymas žaidimų kūrėjams yra daug geresnis ir jau dabar kai kurie iš jų atideda žaidimų išleidimą „Steam“ ir kraustosi į „Epic Games“ žaidimų parduotuvę. Kelios iš tokių kompanijų yra „Rebel Galaxy Outlaw“ ir „Genesis Alpha One“. „Double Damage“ yra „Rebel Galaxy“ žaidimo kūrėjai ir jį siūlys tik „Epic Games“ parduotuvėje.

Per ateinančius mėnesius tikrai išgirsime naujienų apie žaidimų parduotuvių karus. Žaidimus kuriančios kompanijos mano, kad 12/88 % pajamų paskirstymas turi tapti nauja norma. Jei nemažas kiekis žaidimų kūrėjų pradės bėgti iš „Steam“, jiems tikrai teks peržiūrėti savo politiką.

5 Komentarai

  1. Aibo999 parašė:

    Steamas turi pernelyg daug vartotoju, kad zaidimu kurejams apsimoketu begti. Bukime realistais. Epic louncheri zmones pasijungia tik kai nori pasileisti fortnite, o steamas visada ijungtas 🙂 Be to, nelabai tikiu kad nuo tu kurejams skirtu procentu islos galutinis vartotojas.

  2. Laimius parašė:

    Tuo paciu ir zaidejai gali rinktis kur nori pirkti. Jei paleis abejuose ta pacia kaina tai ku galutine geresne ten ir pirks. Koks man skirtumas kuris launcheris. Tad kad ir daugiau tokiu shopu

  3. Mekis parašė:

    O man didelis skirtumas. Jei kaina ta pati ir zinau, kad kurejai gaus daugiau, butinai pirksiu is epic.

  4. Aibo999 parašė:

    Skirtumas tas, kad steamas nebe tik parduotuve, o visas comunitis su savo forumais grupemis ir zmoniu bei iki siolei kauptu zaidimu mase. Ta permusti praktiskai nera sansu. Jei zaidimus leis isskirtinai epic parduotuvei tuomet manyciau vistiek kurejai praras daugiau pinigu ir zinomuno, nes parduos maziau kopiju. Cia zinoma tik spejimas, bet manau ne is pirsto lauztas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.