Zalman pristato savo SSD kaupiklius

Pietų Korėjos aušinimo sprendimų lyderis, kompanija Zalman ir toliau plečia savo produktų asortimentą visiškai nesusijusį su aušinimo sprendimais. Šį kartą pranešama, kad kompanija pristatė savo SSD kaupiklių šeimą.

Tiesa, šeimos yra dvi. Viena, žinoma N vardu, naudos SandForce kontrolerius, tuo tarpu kita šeima, žinoma S vardu, jau JMicron kontrolerius. Abiejų šeimų atstovai bus įprasto 2.5 colio dydžio bei naudos SATA 3.0 Gbps sąsają. S serijos modeliai galės pasiūlyti iki 280MB/s ir 210MB/s atitinkamai nuskaitymo ir įrašymo spartas, tuo tarpu spartesnė N serija iki 280MB/s bei 270MB/s taip pat atitinkamai nuskaitymo ir įrašymo spartas.

Be jokios abejonės, mums įdomios kainos. S serijos 32GB, 64GB ir 128GB modeliai už Atlanto kainuos 100, 150 ir 250 JAV dolerių, o kiek spartesni N serijos 64GB ir 128GB modeliai kiek brangiau, nei analogai S serijoje – atitinkamai 170 ir 290 JAV dolerių.

7 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    nebloga sparta 🙂

  2. Spygliuotas parašė:

    kontroleris=valdiklis

  3. ligonis parašė:

    nebloga ir kaina. jau tuos standartas bus sisteminis SSD o informacijai saugot HDD

  4. nanoWorld parašė:

    Nebloga sparta nuoseklaus rasymo/skaitymo. Paziurejus i atsitiktini ten butu kita situacija 🙂 Verta paminet, kad ties atsitiktinem operacijom labai gerai pasirodo Intel SSD.

  5. Creative64x2 parašė:

    O kaip ten yra viskas ištikro su ta sparta? Kol naujas tol spartus, o po metų gali sulėtėt net 20proc?

  6. ironvolf parašė:

    Kuo daugiau bus konkurentų, tuo SSD kainos mus labiau džiugins 😉 Net nebūčiau pagalvojęs, kad Zalman gamina SSD…

  7. Anonimas parašė:

    Creative64x2< galesiu kada pamatuot, kai perasynesiu win, bet siap tai gal 1-2% ir sumazejo, bet paprasta akim to nepastebi 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.