„Zen 3 3D V-Cache“ kitų metų pradžioje, „Zen 4“ vėliau

AMD išleido video, kuriame galime pamatyti bendraujančius John Taylor ir Robert Hallock. Šis video išleistas norint paminėti „Ryzen“ procesorių 5 metų sukaktį. Robert Hallock patvirtino, kad AMD 2022 metais pereis prie naujos platformos ir DDR5 atminties. Jis dar užsiminė, kad visi esami AM4 aušintuvai bus suderinami su nauja platforma. Nors Robert Hallock tiesiogiai ir nepasakė, čia kalbama apie „Zen 4“ procesorius ir naują AM5 platformą. Seniau buvo gandų, kad AM5 platforma nepalaiko PCIe 5.0, tai Robert Hallock paneigė. Įdomu tai, kad jis nepasakė, kad PCIe 5.0 technologiją palaikys „Zen 4“ procesoriai.

Robert Hallock dar prasitarė, kad 2022 metų pradžioje sulauksime naujų procesorių nešiojamiems kompiuteriams. Jie pasiūlys geresnį energetinį efektyvumą. Tai bus padaroma su naujais algoritmais, kurie nuspręs kokį spartos lygį naudoti tam tikroje situacijoje. Ši funkcija vadinama Power Management Framework, bet tai nėra reklaminiams tikslams skirtas pavadinimas.

Galiausiai, Robert Hallock patvirtino, kad 2022 metų pradžioje sulauksime „Zen 3“ procesorių su 3D V-Cache spartinančiąją atmintimi. Šie procesoriai vis dar bus skirti AM4 platformai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.