„Zen 4“ procesoriai gali būti išleidžiami tik 2022 metų pabaigoje

Gandų skleidėjas, @sepeuwmjh, „Twitter“ platformoje paskelbė, kad „Zen 4“ procesorių išleidimas planuojamas tik pačioje 2022 metų pabaigoje. Šis žmogus aktyviai skelbia įvairius gandus apie „Zen 4“ procesorius, kurių kodinis pavadinimas yra „Raphael“. @sepeuwmjh sako, kad „Zen 4“ procesoriai bus atskleidžiami tik 2022 metų trečiame ketvirtyje, o realus išleidimas įvyks tik praėjus dar keliems mėnesiams. Jei šie gandai teisingi, tai „Zen 4“ procesorių išleidimas yra smarkiai pavėlintas. Seniau AMD planai rodė, kad „Zen 4“ procesorių sulauksime iki 2022 metų pradžios. Kiek dabar žinoma, „Zen 4“ procesoriai bus gaminami naudojant TSMC 5 nm litografiją, o procesoriuose taip pat bus integruota „Navi“ grafika. Šie procesoriai bus skirti saliniams kompiuteriams.

Jei „Zen 4“ procesorių išleidimas įvyks tik 2022 metų pabaigoje, tai kyla klausimas, ar „Zen 3+“ procesorių išleidimas yra tikrai atšauktas. Būtų sunku patikėti, kad AMD neruošia kokio nors atsako „Alder Lake“ procesoriams, kurie pasirodys šių metų pabaigoje. Kaip suprantate, dabar su AMD procesorių išleidimais yra daugiau klausimų nei atsakymų ir belieka klausytis tik įvairiausių gandų.

2 Komentarai

  1. Roger2x parašė:

    🙂 Labai panasu i POKERI tarp AMD ir INTEL. Vienas visaip demonstruoja kad pas ji silpna korta ir priesininkas gali atsipalaiduoti, kitas atvirksciai. Bus matyti kai abu zaidejai atsidengs. Nemanau kad AMD paliks Inteli viena „grietinele“ valganti su naujomis platformomis

    • kernelis parašė:

      Tiesiog ZEN3 bus pakankamai konkurencingas su AL, tai greitint ZEN4 isleidima nelabai yra prasmes. Ivertinus numatoma DDR5 kaina is pasiula, tai 2022 galas atrodo gan logiskai AMD atzvilgiu. Manes nestebintu, jeigu net 2023 isleistu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.