ZOTAC ir EVGA padidino RTX 30 serijos vaizdo plokščių kainas

Parduotuvėse jau seniai matome daug didesnes RTX 30 serijos vaizdo plokščių kainas nei norėtume ir, panašu, ateityje kainos ir toliau bus didesnes nei derėtų. Kadangi ZOTAC ir EVGA turi savo elektronines parduotuves, tai ten iki šiol buvo galima rasti vaizdo plokštę už gana patrauklią kainą, bet situacija keičiasi. Dabar ir šiose elektroninėse parduotuvėse kainos pakils.

Pastebėta, kad ZOTAC elektroninėje parduotuvėje RTX 30 serijos vaizdo plokščių kainos pakilo net iki 23 %. Vidutinis kainų padidėjimas siekė 16 %. ZOTAC situacijos kol kas nekomentuoja, bet ir taip viskas aišku, kad imamas pavyzdys iš ASUS, kuri pirmoji padidino savo produktų kainas.

EVGA savo elektroninėje parduotuvėje irgi padidino RTX 30 vaizdo plokščių kainas. Jos vidutiniškai didėjo 8 %. EVGA sako, kad jiems buvo būtina daryti kainų pakeitimus dėl nuo jų nepriklausančių faktorių. Kompanija stengėsi kainas didinti kuo mažiau, bet tai yra neišvengiama.

3 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Iš Kinijos į EU atsiplukdyti konteinerį pernai/užpernai dar kainavo iki $2.000, šiai dienai – $8.000-10.000 ir planuojama, kad šiemet stipriai nenukris.

  2. neblogai parašė:

    JAV kainos turi papildomai kilti, nes pasibaigė laikinas muito mokesčio kiniškoms prekėms atidėjimas. To galima buvo išvengti perkeliant gamybą į kitas šalis (mums europiečiams nustoti remti gamybą Kinijoje taip pat jau seniai laikas).
    Kitur pasaulyje- kainos kyla dėl išaugusios paklausos/nepakankamos daugelio dalių pasiūlos.

  3. Vegitas parašė:

    Didina kainas savo neegzistuojanciom kortom

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.