Zotac ruošia vieną iš greičiausių GTX 400 šeimos atstovų

Vienas iš kompanijos nVidia partnerių, gamintojas Zotac eksperimentuoja ir nors apie tai oficialiai užsiminta nėra, technikos portalai rašo apie dvigubą vaizdo plokštę, prie kurios dirba minėta kompanija. Ją neva varys du GF104 lustai.

Apačioje jūs galite pamatyti vaizdo plokštės montažinę plokštę be aušintuvo, o joje matome minėtus du nVidia GF104 lustus, kurie, kaip žinia, yra naudojami GeForce GTX 460 vaizdo plokštėje. Tai reiškia, kad Zota ruošia GeForce GTX 460 X2 modelį.

Lustų sujungime nėra jokių naujovių, nes kompanija tiesiog panaudojo NF200 tiltą. Kalbant apie specifikacijas, lustų dažniai nėra žinomi, tačiau visos kitos specifikacijos, pasak pranešimų, lieka tokios pat. Žvelgiant į tai, ką sugeba dvi GTX 460 sujungtos SLI rėžimu, šis gana didelis vaizdo posistemis turėtų lengvai įveikti greičiausią nVidia gaminį GTX 480.


4 Komentarai

  1. RobiZ parašė:

    Kam pirkti peciu, jei galima nusipirkti 480 su dviem lustais 😀

  2. Povilas parašė:

    nusisnekejai. GF104 niekada nebuvo pecius.

  3. cepukas parašė:

    RobiZ nusisnekejai totaliai,gf 104 ne pecius,o gtx480 nera su dviem lustais. 😉 tik buvo kalba kad asus padarys kazkokia isskirtinia vga su dviem gf100 lustais. 🙂

  4. -NRJ- parašė:

    blemba priviso cia visaziniu TN\’e. Du sakiniai poste ir tie du kreivi. Matyt kazkam su skaitymu dar bedu yra, kad taip kreivai kazko prisiskaitoma ne i tema

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.