Žurnalistai liko patenkinti Omintel 4G ryšiu

Pirmą kartą Europos vyrų krepšinio čempionato arenose veikęs 4G LTE ryšys, kurį teikė oficiali čempionato telekomunikacijų bendrovė Omnitel, pateisino žurnalistų lūkesčius. Įvairių šalių žurnalistai džiaugėsi galėję skleisti žinias apie čempionatą.

Pasak Omintel, jos LTE 4G ryšys veikė visose šešiose Europos vyrų krepšinio čempionato arenose. Juo naudojosi ne tik Lietuvos, bet ir Rusijos, Ispanijos, Turkijos bei kitų šalių žurnalistai, kiekvienas iš kurių vidutiniškai perdavė po du gigabaitus duomenų.

Aktyviausiai 4G ryšiu žurnalistai naudojosi grupių bei finalinių etapų varžybose, vykusiose Alytuje, Panevėžyje, Vilniuje ir Kaune. Rugsėjo 7 dieną, Lietuvos nacionalinei rinktinei žaidžiant su Serbijos komanda, buvo pasiekta maksimali čempionato metu duomenų priėmimo sparta – 89 Mbps. Tokia sparta leidžia per kelias akimirkas parsisiųsti didelės apimties dokumentus, pavyzdžiui, išskirtinį vaizdo interviu su krepšinio žvaigžde.

7 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Bet kas gero iš jų to 4G ryšio, kai uždeda apribojimus? Jokio! Mezon vis dar lieka geriausiu pasirinkimu.

  2. SB parašė:

    SarzzeR>Bet kad jis niekur neveikia! Kai Omintel ir Bitės 3G skraido KMUK, tai Mezon – net neveikia.

  3. SarzzeR parašė:

    SB > Bet tai fakto nekeičia. Aišku, kad miestų rajonuose ar kaimuose Mezon ryšio nėra, bet didžiuosiuose miestuose jis puikiai veikia.

  4. algiz parašė:

    SarzzeR nuo kada KMUK yra rajone ar kaime ? 🙂 Mezonas gerai kiek susiduriau tik tam tikrose vietose.. arba su isorine antena ieskok rysio.. nes pas viena komercinese patalpose maciau kaip veikia ir nesioja ta antena is galo i gala 🙂

  5. SarzzeR parašė:

    Kaip bebūtų, aš už 5GB ribą 69Lt tikrai nemokėčiau. 😉

  6. SB parašė:

    SarzzeR>Tai bevielis internetas nera skirtas kazka siusti ar panasiai. Jis yra skirtas plansetams ar High-End smartphonams, tai kodel turetu neuztekt tokiam irenginyje 10GB uz 49lt, nelabai suprantu.

  7. SarzzeR parašė:

    Jei kalbam apie 4G, tai 10GB = 99Lt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.