1080p testą laikantis „Core i9-7900X“ išbando „Gigabyte Aorus X299 Gaming 3“

Intro

„Gigabyte“ šiuo metu užsiėmusi vidine restruktūrizacija jau kurį laiką norėdama sujungti vaizdo ir motininių plokščių divizijas į vieną bendrą vienetą. Akivaizdu, kad antrąją poziciją pagal pagrindinių plokščių pardavimus išlaikantis gamintojas turi darbo užtektinai. Galbūt kompanijos viduje tvyrantis užimtumas net kažkiek daro įtaką formuojamam produktų portfeliui – AMD ir „Intel“ HEDT platformoms skirtų pagrindinių plokščių asortimentas vienas mažiausių lyginant su likusiais trim konkurentais, tačiau negalima atmesti tikimybės, jog tai nauja strategija. Visgi intensyvūs vidaus darbai netrukdo „Gigabyte“ mums pasiūlyti savo „X299 Gaming 3“ modelį. Po susipažinimo su „Asus Prime X299-A“, tai jau antrasis „entry“ klasės produktas, skirtas „Intel“ LGA 2066 lizdą turintiems procesoriams. Nekantraujame sužinoti, ką  „Gigabyte“ davė vienam pigiausių savo modelių, bet ir iš kokio molio drėbta VRM grandinė, kuri, pasikartosime, gauna tikrai dideles apkrovas iš apetitu elektrai pasižyminčių „Skylake-X“ procesorių, ypač jeigu jie atsiduria spartintojų rankose. Šiandien apsimesime, kad mums patinka ne tik spartinimas, bet ir įvairaus stiliaus žaidimai vis dar tarp žaidėjų populiariausioje 1080p raiškoje.

4 Komentarai

  1. gorro13 parašė:

    Kad is esmes ne zaidimams skirta sita platforma.

    • IFeelYou parašė:

      Būtent. Man irgi nelabai suprantama kodėl dauguma testuoja 10 core high-end CPU su žaidimais. Tai yra CPU skirtas profesionalams, kurie dirba ir uždirba šito CPU dėka, o ne žaidėjams. Žaidėjams yra 4790k/6700k/7700k, o universalus CPU tiek žaidimams tiek darbams yra naujas 8700k.
      Man rodos daug geriau tokią platformą kaip ši, testuoti su AutoCAD, FryRender/CoronaRay tracing, Media encodinimu/decodinimu, extractinimu, JavaScriptu/HTML5, Cinebench/Blender ir dėl vaizdo vieną žaidimą paimt.

  2. BC00 parašė:

    Kad turėtume Threadripper paleistume truputį tinkamesnės apkrovos. Dabar labiau investigation tipo testavimas (turint solidžių palyginimų) ieškant, kad gal kas (koks title) pastebimiau teigiamai/neigiamai sureaguos ir šiaip parodyti mažiau patyrusiai auditorijai, kad skirtumai net ir tik 1080p raiškoje tarp gaming ir non-gaming procesorių nežymūs.

  3. BC00 parašė:

    Atnaujinau į F6 BIOS versiją. Atsirado AVX(512) Offset parinktys, kurios tvarkingai veikia, nors apie šitos funkcijos sutvarkymą Giga nieko neatžymi in realize notes. LLC vis dar nefunkcionalus. Ar auto, ar low, ar extreme – įtampa identiška.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.