8 branduolių „Zen 2“ galia už biudžetinę kainą – „ASUS TUF Gaming A15“ (FA506)

Intro

AMD su „Ryzen“ procesoriais jau senokai sudaro didelę konkurenciją „Intel“ stalinių kompiuterių segmente, bet tik šiemet AMD pasiūlė kažką labai galingo ir įdomaus nešiojamiems kompiuteriams. Mes tikrai laukėme progos išbandyti „Renoir“ procesorių nešiojamame kompiuteryje, ir pagaliau galime tai padaryti su „ASUS TUF Gaming A15“.

Mūsų bandomas „ASUS TUF Gaming A15“ nešiojamas kompiuteris turi „Ryzen 7 4800H“ procesorių su 8 branduoliais ir 16 gijų, o taip pat „GeForce RTX 2060“ vaizdo plokštę. Dar visai neseniai toks derinys būtų pramušęs skylę jūsų piniginėje, bet tik ne su „ASUS TUF Gaming A15“. Toks kompiuteris kainuoja tik kiek daugiau nei 1000 €, bet ant popieriaus atrodo tikrai įspūdingai. Nesunku suprasti, kad tai labiau biudžetinis nešiojamas kompiuteris žaidėjams, tą išduoda ir TUF prierašas. Pažiūrėsime ar ASUS labai daug taupė, o galbūt tai bus dar vienas paslėptas TUF serijos perlas?

4 Komentarai

  1. XMA parašė:

    Kaip už 1400 eurų, nėra labai jau biužetinis kompiueris. Biudžetinis va Lenovo Gaming 3, kaina 777 euro 🙂

    https://www.varle.lt/nesiojami-kompiuteriai/nesiojami-kompiuteriai/zaidimu-kompiuteris-lenovo-gaming-3-156-fullhd-ips–14141211.html

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Apzvalga jau senokai parasiau, o tuo metu kai rasiau buvo toks kompas uz 1100 tik ssd 512 GB, bet dabar dinges. Tad verte tikrai gera buvo. Tik si ryt patikrines linka pamaciau, kad nebera. Alternatyva yra tas pats su 8 branduoliais tik su 1660ti vietoj 2060, sparta bus panasi, nes 2060 labai apribota. Be to, cia uz specifikacijas yra gerai, nes gauni 8 branduolius, bet ne visiems to reikia tikrai.

  2. Maariux parašė:

    Kritikos vertas egzempliorius. Dažniai labai nepastovūs ir net kritiškai krenta, o ekranas nuviliantis. Galėjo duoti IPS su bent 90-100 sRGB. Korpusas taip pat ne mažiausias, pakankamai kiauras, bet dažniai vistiek dusinami intensyviai.

  3. Leo parašė:

    Turiu Asus Tuf Gaming A15 su Ryzen 5 procesorium ir per 3mėn radau daugiau minusų, nei pliusų, nes nors kompiuteris ir greit reaguoja į paspaudimus, bet kartais žaidimai pastriginėja net tie, kurie nereikalauja daug resursų, buvo problemų su garsu, kurios atsirado kol tiesiog grojo muzika, pačio kompiuterio korpusas traška ir atrodo labai nekokybiškai, ekrano kraštuose, kuomet ekrane juodas fonas, matosi spalvų pablūkimai, kaip kai su ranka paspaudus būna, o ir žaidimuose kai kurie klavišai praranda savo funkciją ir dėl to neįmanoma normaliai žaisti neprijungus kitos klaviatūros, o baterija vargiai dvi valandas atlaiko

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.