AMD aplankė sakalas: „Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5“

Intro

Dar visai neseniai AMD buvo išbraukta iš procesorių žemėlapio, nes jų produktai tiesiog buvo niekam neįdomūs. Bet viskas pasikeitė su „Ryzen“ procesorių pristatymu. Nenuostabu, kad sukruto ir pagrindinių plokščių gamintojai, pamatę progą užsidirbti. Atsiradus geriems procesoriams, atsirado ir pilnavertės AMD AM4 platformos pagrindinės plokštės su šiuolaikinėmis jungtimis ir funkcijomis, ko tikrai buvo ištroškę AMD fanai.

Vienas iš geriausiai žinomų pagrindinių plokščių gamintojų „Gigabyte“ irgi nesnaudžia, ir „Ryzen“ pirkėjams pateikė plačią AM4 platformos produktų seriją. Sau tinkančią pagrindinę plokštę išsirinks nuo taupiausių iki ekstremalų. Mums teko laimė išbandyti į aukštą segmentą orientuotą „Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5“. Pagrindinė plokštė priklauso „Aorus“ serijai, o tai reiškia, kad ji kurta galvojant apie žaidėjus. Ji prikimšta įvairiausių funkcijų ir blizgučių, be to, atrodo solidžiai. Jei domina, kaip ji atrodo iš arčiau ir ką sugeba, viską sužinosite apžvalgoje.

6 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Kaip su sistemos užsikrovimu? Teko skaityti, kad kai kurios AM4 motinos labai ilgai užtrunka kol įsikrapšto į OS krovimosi langą?

  2. tomasrs6 parašė:

    Ar veikia sistema pasirinkus 4+0 konfigūraciją?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Veikia, tik, kad lieka aktyvūs 6 branduoliai. Tad galima sakyti, kad 4+0 neveikia, bent jau kol kas.

      • neblogai parašė:

        Keista. Ant saviškės (B350M Mortar) kaip tik vakar pabandžiau 3+0 (R5 1600)- veikė kaip tikėtasi, o ir šiaip neteko kitur skaityti apie kokias nors problemas išjungiant dalį branduolių. Matyt, su Aorus bus tokia laikina bioso keistenybė.
        Beje, 3+0 pas save pabandžiau galvodamas apie tai, kokius Raven Ridge AMD išleis. Ryzen CCX’as gali veikti ir dviem, ir trim, ir keturiais branduoliais, taigi įdomu ką AMD pasirinks išleisti. Būtų įdomu jau dabar pamatyti žaidimų testus ant Ryzen 4+0 vs 3+0 vs 2+0- bet kol kas lyg niekas nėra tokių testų padaręs.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Kadangi pas mane R5 1600 6 branduolių tai tas 4+0 ir neveikia, nes CCX 3+3 šiaip yra. Bet čia ne tau sakau, nes tu ir taip žinau, tik tikriausiai pagalvojai, kad pas mane buvo kažkas su 8 branduoliais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.