Apie žaidėjus pagalvota: „Corsair K70 RGB RAPIDFIRE“

Intro

„Corsair“ – puikiai visiems žinoma firma, o jei paklaustume Jūsų, kas pirmiausia šauna į galvą išgirdus šios kompanijos pavadinimą, tikriausiai nesuklysime pasakydami, kad pagalvojote apie operatyvinę atmintį, maitinimo blokus ar korpusus. Bet „Corsair“ jau seniai siūlo daug platesnį spektrą produktų, galime pasakyti, kad neretai tai būna nišos etalonas. Ne išimtis ir kompiuterių periferija, čia „Corsair“ jau yra užsitarnavusi žaidėjų simpatijas. Mechaninių klaviatūrų jūroje „Corsair“ įnirtingai įrodinėja savo gaminių pranašumą. Tad pažvelkime, ko verta pas mus atkeliavusi „K70 RGB RAPIDFIRE“ mechaninė klaviatūra su „Cherry MX Speed Silver“ jungikliais ir RGB LED apšvietimu.

7 Komentarai

  1. KiNi parašė:

    visos jau jos daugmaž panašios, tos brangios mechaninės klaviatūros. Tas RGB irgi labiau vaikučiams, imho 🙂 Aišku nė kiek nenoriu sumenkinti jūsų darbo ir entuziazmo. Malonu ir įdomu paskaityti.
    Va geriau apie lempą padarykit apžvalgą. Labai gera lempa
    http://www.blitzwolf.com/BlitzWolf-BW-LT1-Eye-Care-Protection-Smart-LED-Rotatable-Dimmable-Desk-Lamp-Light-2.1A-USB-Charging-p-36.html

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Manau, kad visos brangios klavos turėtų būti geros, bet vis tiek kiekviena turi savų pliusų ir minusų. Aš irgi nesu didelis blizgučių šalininkas, man užtenka padoraus apšvietimo, kad ir vienos spalvos. O RGB tai čia tik mada, bet su kelių spalvų apšvietimu irgi galima gražiai susikonfigūruoti. Kiekvienam pagal skonį.

      Kas dėl lempos, reik ją turėt, kad tą apžvalgą padaryt.

      • kernel_panikuoja parašė:

        Man vienintelis mech klaviaturu trukumas – tai garsas. Net ir tu ale „tyliu“. Namie kaip namie, bet jei ofise visi koderiai pradetu mechanines naudot, tai turbut be active noise canceling ausiniu nepadirbtum 🙂

        • Minde parašė:

          labai didelis garsas. Ir dar: visi kalba, kad jos greiciausios del to geriausiai tinka zaidejams. Pats kontakto suveikimas greiciausias, bet man vistiek greiciausiai taipinasi ne su jomis, o su tam tikromis nesiojamu kompiuteriu klaviaturomis.
          Priezastis: visas mygtuko paspaudimas susideda is dvieju etapu: mygtuko kelio, kuri turi jis nukeliauti ir pacio kontkto suveikimo. Tai pas sias mechanines kelias nera maziausias. Vienintele vieta kada jos butu nepralenkiamos, kada ta pati mygtuka spausti kelis kartus (kai nebutina iskelti iki pat virsaus), tada ju mechanine jungtis butu lemiamas veiknsys.

      • Minde parašė:

        kiek bandziau man dvi spalvos priimtinos, tai geltonai rausva (ale morkine) ir raudona. Tai tiek klaviatura, tiek peles kilimelis (rizor) raudonai sviecia.

        Kitos spalvos kazkaip per ryzkios ir blasko. Ir populiarios melyna bei zalia: labai saltos (nors didziojo dalis zalia spalvos spektro ir priklauso siltu spalvu kategorijai).

        Neveltui fotografai ryzkindavo juosteles raudonoje spalvoje.

  2. Daimonass parašė:

    Pats turiu K70 su cherry mix mygtukais, jau kokius du metus..
    Siap priprasti reikejo, bet man ji pats malonumas, zinoma ji nera tyli.. Tad aplinkinius kartais nervinu. 😀 O kas del tylos, tai gi yra visiskai tyliu mygtuku mechaniniu klaviaturu, kiek prisimenu, kazkas is musu forumo turejo nusipirkes tokia klaviatura, tai jam tiesiog buvo ji per „tyli“, palyginus su standartinemis mech klaviaturomis 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.