„Asus ROG Maximus XI Hero Wi-Fi“: ar jau viskas taip negerai su ROG Z390 veidu?

Intro

„Intel“ paleidus naują mikroschemų rinkinį ROG Maximus Hero modelis praktiškai visada būna tarp „Asus“ siūlomų apžvelgti pagrindinių plokščių, todėl natūralu, kad anksčiau ar vėliau mes bandysime vienuoliktąją „Hero“. ROG Maximus XI Hero – tai modelis, kuris iš esmės atstovauja visą ROG Maximus šeimą, nors yra jos papėdėje. Kitą vertus, tai yra pirkėjui labiausiai prieinamas modelis po to, kai „Asus“ jau kurį laiką nebesiūlo „Ranger“. Daugelis „Asus“ priklausantį Z390 portfelį pradėjo bandyti būtent nuo ROG Maximus XI Hero ir pastaroji iš kai kurių apžvalgininkų sulaukė nemažai kritikos, kuri buvo susijusi su pagrindinių plokščių lyderės sprendimu supaprastinti VRM dizainą. Apie Twin fazių esminius ypatupus supažindinome ROG Strix Z390-E Gaming apžvalgoje ir jeigu ši dalis per daug nesužavėjo, tai galima sakyti, kad ROG Maximus XI Gene įstengė reabilituoti Twin. Reikia numanyti, kad šiandien stebuklų po „Hero“ radiatoriais nerasime, tačiau iš savo varpinės galėsime įvertinti, ar ROG Maximus XI Hero sulaukė kritikos pagrįstai. Įvertinimą labai palengvins tai, kad galėsime Wi-Fi modulį turinčią Maximus XI Hero palyginti su panašiai brangia (pripažinkime, kad daugiau nei 300 eurų už pagrindinę plokštę net šiais laikais yra daug) „ASRock Z390 Taichi Ultimate“. Įdomu, ar „Asus“ turės ką priešpastatyti „ASRock“ flagmanei, kuri, nepaisant savo statuso ir turtingiausių savybių paketo, tarp visų „ASRock“ Z390 pagrindinių plokščių spėjo sulaukti mūsų kritikos.

2 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Gaila, kad su kiekviena karta vis brangsta tos pačios kategorijos pagrindinės plokštės, bet čia vis taip daro, ne vien Asus. Keisčiausia, kad už papildoma kainą kartais ir kokia funkcija nuima ar pagerinimo visai nėra. Galėjo Asus biški ir VRM upgreitinti dėdami didesnę kainą 🙂

  2. BC00 parašė:

    Pažiūrėjau dar MSI Z390 ACE (280 €) VRMą. Tie patys blokai kaip pas Pro Carbon (AC), tik +1 faze daugiau. Šitam Z390 raunde tarp brangesnių plokščių labiausiai nuvilia būtent MSI. Po to seka Asus/ASRock.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.