„ASUS ZenBook 14 UX434FL“ turi du ekranus, ką gali pasiūlyti antras ekranas?

Intro

Nešiojami kompiuteriai dabar ne tik plonėja, numeta svorio ar yra kur kas greitesni, bet ir laužo nusistovėjusius standartus  inovacijų pagalba. ASUS yra tas gamintojas, kuris bando pakeisti supratimą, ką gali pasiūlyti nešiojamas kompiuteris. Gamintojas turi kelis modelius, kurie produktyvumą bando padidinti su antru ekranu; visi šie kompiuteriai priklauso „ZenBook“ serijai. Po du ekranus turi „ZenBook Pro Duo“ ir kai kurie įprasti „ZenBook“ kompiuteriai. Tiesa, antrieji ekranai lyginant šiuos du modelius labai skiriasi. „ZenBook Pro Duo“ turi didelį pailgą ekraną toje vietoje, kur esame įpratę matyti klaviatūrą, o paprasti „ZenBook“ kompiuteriai ekraną turi jutiminio kilimėlio vietoje.

Šį kartą apžvalgai gavome „ASUS ZenBook 14 UX434FL“ kompiuterį su ekranu jutiminio kilimėlio vietoje. Šis ekranas turi kur kas didesnį funkcionalumą nei įprastas touchpad’as. Su juo galime greitai iššaukti programą, šokinėti tarp programų, naudoti skaičiuotuvą ir nuveikti šį bei tą daugiau. Be to, ekranėlyje dar galime peržvelgti ir norimą turinį, pvz., video, o pagrindiniame ekrane atlikti kitas užduotis.

Bus įdomu pasižiūrėti, ar „ASUS ZenBook 14 UX434FL“ kompiuteriui papildomas ekranėlis duoda naudos, o gal verčiau rinktis tiesiog paprastą „ZenBook“ versiją be papildomų inovacijų ir sutaupyti kelis eurus?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.