Azotu bandomas gesinti drakonas: „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“

Intro

MSI puikiai padirbėjo populiarindami „Gaming“ prekinį ženklą, kuris gerai limpa ne tik prie vaizdo plokščių, bet ir kitos kompanijos produkcijos. Žaidėjams skirti gaminiai vis didina savo populiarumą, o MSI šioje nišoje puikiai žinomi dėl savo įdirbio.

Vidutinės spartos vaizdo plokščių segmente konkurencija šiuo metu milžiniška, o mums į rankas pakliuvęs drakonas kaip tik šios svorio kategorijos atstovas. „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ tikrai turi kuo pasigirti, blizgučių jai netrūksta. Gauname LED apšvietimą, išsijungiančius ventiliatorius, patobulintą montažinę plokštę ir gerą „Twin Frozr VI“ aušintuvą. Kaip ši vaizdo plokštė pasirodys žaidimuose, pažiūrėsime apžvalgoje. Kad drakonas nesijaustų vienišas, jam kompaniją palaikys kitos stovyklos atstovas – „Sapphire Radeon RX 480 Nitro 4 GB“. Pažiūrėsime ar užteks „Nitro“ turimo azoto užgesinti drakoną.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    gera antraste 🙂

  2. BC00 parašė:

    Pavadinimas mano, visas didis darbas Mindaugo 😉

  3. adex parašė:

    laba diena, labai noreciau suzinoti atsakymus i siuos klausimus:
    kodel lyginama su vaizdo plokste kuri yra 85 eurais pigesne? (pagal skytech kainas)
    kodel lyginama su 4gb versija o ne 8? (pastaroji taipogi butu 49 eurais pigesne pagal skytech)
    kodel lyginama oc’ed plokste pries stock? (jeigu spartiniti tai spartinti abi, paspartinus 480, galima isgauti iki 10% didesne sparta, kai kur gautu kai kur laimetu, bet overall rezultatas greiciausiai butu jau kitos plokste naudai)

    jeigu jau reklamuojate produkta, tai reklamuokite adekvaciai, lygindami su kitos firmos 1060, o nedarykite kazkokios isdivalkes lygindami su 85 eur maziau kainuojancia gpu is visai kitos stovyklos

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Trumpai ir paprastai. Gauta apžvelgti MSI GTX 1060. Keičiasi visa žaidimų bazė ir sistema, todėl dabar viskas iš pradžių. GTX 1060 lyginama su tuo ką turiu asmeniškai, jokių užslėptų kėslų. Greitu laiku prie testų prisijungs GTX 1070. Vėliau, jei dar ką kas pasiūlys bus daugiau gpu.

    • IFeelYou parašė:

      Nelabai supratau šitų klausimų. Toks jausmas kad žmogus galvoja kad čia galima pasirinkt, maždaug išsirinksiu vieną iš 8 turimų RX480 variantų 🙂 Taigi gavo žmonės apžvalgai 1060 ir lygina su tuo ką apskritai turi, ar buvo gavę.
      Niekas čia apksritai nieko nereklamuoja, čia apžvalga.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.