„Be Quiet! SFX-L Power“: 600 W miniatiūrinėje nišoje

Intro

Asmeniškai mums patinka itin kompaktiški korpusai. Pavyzdžiui, „SilverStone RVZ02“ ar „Fractal Design Node 202“. Deja, daugelio galimybės ribotos. Pradedant aušinimo efektyvumu ir baigiant suderinamumu su geležimi. Vaizdo plokštės bei CPU aušintuvo matmenys pasidato itin svarbūs. Tą patį galima pasakyti ir apie maitinimo šaltinį. Net itin kompaktiškas ATX formato PSU greičiausiai netiks – teks žvalgytis į mažesnius SFX arba SFX-L formatus. Šiais laikais daugelis mažųjų dėžučių išplanuotos taip, kad jose tilptų ne tik SFX, bet ir SFX-L maitinimo šaltinis. Pirmas pamąstymas galėtų būti toks, kad perku sau ramiai mažesnį SFX‘ą, kuris leis išlošti papildomos vietos sudėti kabeliams itin ankštame korpuse. Mintis logiška ir teisinga, kartu nurašanti SFX-L kaip formatą. Tačiau pastarasis turi savų pliusų. Tokiuose maitinimo šaltiniuose jau galima montuoti 120 mm ventiliatorius vietoje 92 mm, kuris yra absoliutus maksimumas SFX‘ui. SFX-L formato maitblokyje yra daugiau erdvės, todėl vidiniai komponentai ten vienas su kitu ne taip stipriai „sulipę“. Didesnės erdvės, geresnis aušinimas, didesnė ilgesnio tarnavimo galimybė. Visu tuom pasižymi „SFX L Power“ serijos maitinimo šaltinis iš „Be Quiet!“. Pridėkime 80+ Gold sertifikatą, pilnai modulinį dizainą, DC-DC konverterius, japoniškus kondensatorius ir nejuokingą 600 W galią. Skamba kaip rimtas pretendentas į mažąją dėžutę? Patikrinkime , ar viskas taip gražu, kaip ką tik pasirodė.

Maitinimo šaltinis su „Be Quiet!“ ženklu svečiavosi jau seniai

7 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Žiauriai nepatinka šio gamintojo PSU dėl idiotiško žymėjimo ir absoliučiai nesuprantamų jungčių .

  2. TomasP parašė:

    Žiauriai patinka šio gamintojo PSU, dėl puikaus kokybės/kainos santykio ir tylaus veikimo.

  3. YOman parašė:

    geras tas gamintojas. Gamina netgi labai vertus dėmesio produktus. Visada gerai kai yra iš ko rinktis. O parintis dėl kažkokio žymėjimo tai ką aš žinau. „Nesuprantamos jungtys“? WTF??

  4. IFeelYou parašė:

    Na nežinau, čia gal skonio reikalas. Aš komentuot apie jų PSU kokybę negaliu, bet pati kompanija manau yra viena solidžiausių iš visų esančių, su labai griežta kokybės kontrole. Korpusai tiesiog fantastiški. Ventiliatoriai taip pat.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.