„BLUBOO S1“ ir nauja pilno ekrano era

Intro

Kompanija „BLUBOO“ buvo įkurta 2006 metais. Kiniško kapitalo gamintojas deklaruoja, kad yra patyręs elektronikos ir technologijų paslaugų teikėjas, siekiantis kurti pažangiausius ir aukščiausios kokybės išmaniuosius įrenginius.

„BLUBOO“ turi gana nemažą išmaniųjų telefonų kolekciją, tad šiandien pabandysime apžvelgti vieną naujausių – „BLUBOO S1“.

16 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    O kokia apzvalga 🙂 pirstas aukstyn 🙂

  2. SarzzeR parašė:

    Planavau ir aš imti šį telefoną, iš GearBest, bet per mėnesį nesugebėjo jo išsiųsti.. Tada pradėjo atsirasti, šio modelio, apžvalgos Youtube kanale. Pasižvalgęs iš kart atšaukiau užsakymą, nes telefono kamera turėjo problemų su fokusavimu (gal dabar tai ištaisė, atnaujinimai), o ir kokybė – prasta. Be to antroji kamera – muliažas, nes uždengus – niekas nepasikeičia.

    Pasiėmiau Xiaomi Mi 5X, kuris tik 40 EUR brangesnis (mokėjau apie 180 EUR) nei Bluboo S1, bet mano atžvilgiu buvo tikrai verta. Nuotraukų kokybė – stulbinanti, o ir baterija man laiko 2-3 pilnas dienas, priklausomai nuo naudojimo.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kaip tik galvoju kas ten rašė, kad pasiemė šitą S1. Taip fotografavimas prastas šio telefono. Išvaizda gera, kiek sunkokas tik. Žiūrint kam ko reikia.

    • Guja parašė:

      Teko matyt jog Xiaomi Redmi Note 4 nuotraukose tikrai akivaizdžiai per daug mėlynos spalvos.Mi 5X kitas modelis,bet vis gi-kaip jo foto,nepastebėjai mėlynos spalvos pertekliaus?Aš asmeniškai niekada bent jau to Redmi Note 4 nepirkčiau,nepakęsčiau tokio iškraipymo

      • SarzzeR parašė:

        Na, Xiaomi Redmi Note 4 – žemesnio lygio produktas, Mi 5X – kiek aukščiau. O kas dėl nuotraukų, tai nežinau, nieko tokio nepastebėjau: http://i.talpix.lt/ctMuE.jpg

        • Guja parašė:

          Tą Mi 5X gera kaina gavai,turbūt pavyko be muito..Iš kur pirkai jei ne paslaptis?

          • Mindaugas Klumbis parašė:

            Aš kiek suprantu iš kinų perkant tomtop ar gearbest visada jie stengiasi be muitų atsiųsti. Tik reikia imti ne DHL greitą siuntimą. Pašte ten sueina užrašyta gift ir 5$. Dėžutė tai maža telefono.

          • IFeelYou parašė:

            Aš pirkau Mindaugo rekomenduotą Xiaomi paspirtuką iš TomTop. Atsiuntė DHL per maždaug 1,5 sav. be jokių muitų ir siuntimo mokesčių. Aišku ten buvo akcija, bet tos akcijos kiek pastebėjau ten ištisai. Tereikia paieškot geriau 🙂 Kartais užrašo Gift, kartais kažkaip kitaip ten sutvarko. Kinijos paštas apskritai yra turbūt vienas geriausių Pasaulyje, jie sutvarko viską puikiai ir labai linkę į derybas. Esu atsisiuntęs ~60 įvairiausių daiktų iš Ebay (Kinijos), AliExpress, TomTop ir dar niekada nėra buvusios jokios problemos. Ir nei karto nesu mokėjęs muito 🙂

          • SarzzeR parašė:

            Ėmiau iš Gearbest, siunčiausi per Olandijos registruotą paštą, atkeliavo per 2 savaites. Nemokėjau PVM. Manau, kad dėl kainų nurodymo ant pačio siuntinio, kurios buvo – labai žemos, o be to, ir pakete nebuvo jokio dokumento, su kainomis. Tai spėju, kad būtų sunku, muitinei, atrasti iš kokios vietos pats siuntinys. Sėkmės reikalas, tikriausiai.

            • neblogai parašė:

              Šiaip jau- neįgali valstybė/ES?, jei muito mokesčių nesugeba susirinkti. Teko girdėti, kad pavyzdžiui Rusija, ar Norvegija muitą jau susirenka nuo visko kas iš Kinijos siunčiama.

              • SarzzeR parašė:

                Nieko čia keisto. Paštai, visoje Europoje, sulaukia didžiulius kiekius siuntų, kurių fiziškai – neįmanoma patikrinti (t. y. visų). Reikėtų daug didesnio darbuotojų skaičiaus…

                • neblogai parašė:

                  Normaliai valdoma įmonė pasamdytų pakankamai darbuotojų, rastų kaip atsirinkti įtartinus siuntimus, ir iš to gerai užsidirbtų. Fiziškai viskas įmanoma, jei kelias minutes užtrunkantis patikrinimas reiškia keliasdešimt eurų pajamas.

  3. newdiamond parašė:

    tuoj megztuko analogas is Latgaa Jus visus parish tuoj 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.