Brangioji, aš sumažinau „Fractal Design Define S ir gavau Define Nano S

Intro

Akivaizdu, kad populiariausiais išlieka „full ATX“ dydžio korpusai, kurių tiesioginio populiarumo priežastimi neabejotinai yra ATX formato pagrindinės plokštės, pasižyminčios dideliu PCIe lizdų skaičiumi. Tačiau ne mažiau akivaizdu, kad vos vienas kitam prireikia tokių ATX plokščių išplėtimo galimybių. Tuomet galbūt protingiau pradėti nuo mATX pagrindinės plokštės ir mažesnio korpuso, nors „Fractal Design Define R5“ ir pasirodė esantis kone be trūkumų, o šiek tiek supaprastintas Define S vilioja patrauklesne kaina? Kol kas nauja platforma paremto mATX korpuso „Fractal Design“ neturi, tačiau žinantiems, kad vienas PCI-Express x16 lizdas yra viskas ko reikia, švedai siūlo Define Nano S. Reikia suprasti, kad tai mini-ITX plokštėms skirtas sumažintas Define S variantas ir tame yra daug tiesos. Visgi „Fractal Design“ nusprendė Nano S korpuse palikti (jei pamiršime išvaizdą)ir unikalią dalelę R5, įskaitant triukšmą slopinančia medžiaga padengtą priekinę panelę, galimybę reguliuoti galinio ventiliatoriaus aukštį ir greitesniu būdu nuimto šoninius gaubtus, iš kurių vienas mums pakliuvo permatomas. Laikas iš arčiau susipažinti su „windowed“ Define Nano S korpuso versija.

definenanospicture

4 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Geras pavadinimas. 😀 O pats turiu Define S, tai labai geras korpusas, puikus funkcionalumas ir patogumas, labiausiai esu patenkintas esamais filtrais, kurie sulaiko visas dulkes, beveik nei dulkės viduje… Žinoma, kad karts nuo karto juos išvalau.

    Neabejoju, kad toks pat geras – Define Nano S, ką apžvalga tik patvirtino. 🙂

    • Stipena parašė:

      Nieko jis negeras. Negali naudoti 3 aušintuvų priekyje jeigu dedi radiatorių vandens aušinimui viršuje, galima aišku perstumti į galą bet tada tenka galinį aušintuvą išimti. Krč nei du nei devyni 😀

  2. TomasP parašė:

    Seksiukas, bet kaip ATX dydžio truputi didokas. R5 jau gan nemažai vietos atima ant stalo, o čia tik mažesnė versija jo. Bet planuojant ateityje atsinaujinti ir žiūrint į ATX dydį pagrinde nelabai geresnių variantų ir yra už Define S. Pagrinde vertinant tylą ir minimalistinį dizainą.

  1. 2016-09-21

    […] ilgamečiu partneriu „Fractal Design“ skelbiame žadėtą konkursą, kurio metu atiduosime mums jau spėjusį patikti Define Nano S korpusą. Identiškas, permatomą šoninį langą turintis, funkcionalus, […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.