„Cooler Master MasterBox 5“: geriausias biudžetinis 2016 metų korpusas?

Intro

Paskutiniu metu akylesnis naujo maitinimo šaltinio ieškotojas galėjo pastebėti, kad „Cooler Master“ pasiūla gerokai sunyko. Niekas nežada ginčytis, kad Lietuvoje niekada ir nebuvo visų oficialioje gamintojo svetainėje patalpintų modelių, tačiau vieša paslaptis ta, kad „Cooler Master“ pertvarkė savo strategiją, kartu su maitinimo šaltiniais šiek tiek primiršdama ir aušintuvus. Taivano kompanija artimiausiu metu bandys koncentruotis į korpusus ir periferinę įrangą, nors pavyzdžiui mechaninių klaviatūrių jau kurį laiką privisę didelė galybė. Visgi sujudimas aplink korpusus kur kas akivaizdesnis – „Cooler Master“ per pusmetį jau spėjo pristatyti ne vieną Master“ pavadinimą turintį korpusą, kurie padalinti į dvi pagrindines šeimas: „MasterCase 5“ ir „MasterBox 5“. Šiandien inspektuosime vos 60 eurų kainuojančius „MasterBox 5“ griaučius, bandydami išsiaiškinti, ar jie gali tapti vieni geidžiamiausių pasirinkimų taupiam vartotojui.

cmmasterbox5main

6 Komentarai

  1. blasteris parašė:

    Kaip tik prieš porą dienų draugui sudėjau dalis į šitą korpusą. Tai labai patiko laidų išvedžiojimo galimybės ir patogumas viską dedant. Vienas dalykas, kuris truputi „nepatiko“, tai kad ventiliatoriaus laidas per trumpas buvo. Reikėjo priekinį ventiliatorių pakelt aukščiau. Bet čia tikriausiai labiau motininės bėda, kuri pas jį šiek tiek siauresnė yra nei standartinė atx 😉

  2. BC00 parašė:

    Taip, priekinio fano kabelis galėtų būti ilgesnis, bet jį pavyko prijungti prie motinos ir nenaudojant 3-pin -> molex perėjimo 🙂

  3. ziogzzz parašė:

    Laukiame Be quiet dark base 900 (pro) review. Nes jis kol kas pagal tyla mane labai vilioja.

  4. TomasP parašė:

    Jop ir aš laukiu Dark Base apžvalgos. Ne tik tylus, bet ir labai seksiukas korpusas.

    Smagu matyti kaip biudžetiniai korpusai tobulėja ir už mažą sumą dabar gali gauti puiku korpusą, o ne tik pigią baisią dėžę kaip prieš kelis metus.

  5. BC00 parašė:

    Kaip tik teko dar vakar pačiupinėt Ostrog… MasterBox visai kitos klasės korpusas, nors brangesnis vos 5iais eurais…
    900 Pro sunku gauti dėl samplų deficito, bet anksčiau ar vėliaus bus, gal net šiais metais dar.

  6. ziogzzz parašė:

    Dark base 900 jau pakeliui (tiesa ne PRO versija) bet man langas nereikalingas ir samung wireless pakrovejas, daugiau viskas tas pats. Parasysiu ispudzius, dabar kol kas Silencio 452.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.