„Corsair 5000D Airflow“: siekiant efektyvumo su 120 mm ventiliatoriais

Intro

Visi, įskaitant korpusų gamintojus, tebėra apsėsti RGB panacėjos. Turime ne vieną pavyzdį, kaip integravus RGB pamirštamos pagrindinės korpusų atsakomybės, t.y. aušinimo efektuvumas ir tik po truputį kai kurie gamintojai ima atkreipti dėmesį į signalizuojančius entuziastus. „Corsair“ tai išgirdo ir jau kurį laiką greta RGB turinčio korpuso išleidžia to paties korpuso Airflow modifikaciją. Taip įvyko ir su šviežiausiu 5000D modeliu. Kadangi mums labiau rūpi performance, šiuo atveju efektyvumas, testams nedevejodami pasirinkome Airflow versiją, nors, tiesą pasakius, 5000D šeimoje nėra varianto su RGB: arba įprastas modelis su aklinomis panelėmis, arba modelis su perforuotomis (Airflow). „Corsair“ korpusui teks įrodinėti pranašumą prieš „Fractal Design Define 7 XL“. Daug kas gali teigti, kad būsima kova nelygi vien dėl to, kad „Fractal Design“ korpusas yra labiau orientuotas į tylą, o „Corsair“ į aušinimo efektyvumą, tačiau neskubėkime skelbti nugalėtojo ir viską patikrinkime nepriklausomu testavimu.

6 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Nėra labai blogas korpusas, bet nepasiūlo nieko dėl ko būtent jį reiktų rinktis, nebent tikrai patinka išvaizda. Man Phanteks P500A už ~115€ būtų geresnis pasirinkimas praktiškai visose srityse.

    • BC00 parašė:

      Nėra toks blogas kaip gali nuskabėti išvadose. Yra gražių dalykų ir viduje, iš išorėje, bet yra ir taisytinų. Morališkai vos du fanai už 150 € labai veikia.

      Phanteks su Lian Li paskutiniu metu rimtai pradėjo žiūrėti į vidutinės klasės dėžes. Patrauklios kainos ir koncentracija į aušinimą.

  2. XMA parašė:

    Man ir atrodo, kad Corsair už tokią kainą tikrai nieko nepasiūlo. Galima rasti geresnių variantų, aišku čia pagal skonį, bet man tai BE QUIET Pure Base 500DX tikrai geriau ir solidžiau atrodo o ir kaina apie 110 eurų. Taip pat turi juodą ir baltą versiją 🙂

    https://www.bequiet.com/en/case/1854

  3. BC00 parašė:

    Daugmaž tas pats patvirtinta. Geras apipūtimas aplink CPU, bet tik labai vidutiniškas aplink GPU.

    https://www.youtube.com/watch?v=lU_qa49gHzw

  4. Daemon parašė:

    Esu Corsair fanbojus, bet šitie keisai atrodo tragiškai. Man arčiau širdies koks Carbide Series 275R ar pan.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.