„Corsair Dark Core RGB Pro“ – belaidė pelė, puikiai tinkanti ant milžiniško „MM500 Premium“ kilimėlio

Intro

Visai neseniai bevielės pelės žaidėjams buvo nelabai geros, bet gamintojai stipriai tobulina šio segmento produktus. Dabar galima rasti tikrai dėmesio vertų bevielių pelių, kurios nenusileidžia laidiniams analogams. Gauname kokybiškus jutiklius, tokio pačio spartumo atnaujinimo dažnį ir net RGB apšvietimą.

Mes kol kas dar nesame bandę bevielių pelių žaidėjams, bet dabar tai pagaliau įvyks su „Corsair Dark Core RGB Pro“ graužiku. Be to, nedažnai taip nutinka, kad apžvalgą galime pristatyti tą pačią dieną, kai produktas išleidžiamas oficialiai.

„Corsair Dark Core RGB Pro“ ant popieriaus atrodo tikrai gerai. Pelę prie kompiuterio galime prijungti laidu, naudojant siųstuvą ar pasinaudojus Bluetooth ryšiu. Taip pat gauname iki 2000 Hz siekiantį atnaujinimo dažnį naudojant laidą, bevieliu būdu maksimalus atnaujinimo dažnis yra 1000 Hz. „Corsair“ taip pat nepamiršo ir RGB apšvietimo, kurio tikrai nereikėtų įjungti pelę naudojant bevieliu būdu, nes baterija to ilgai neištvers.

Su pele taip pat gavome ir „Corsair MM500 Premium“ kilimėlį. Apie jį daugiau paskaitysite toliau apžvalgoje, kaip ir apie „Corsair Dark Core RGB Pro“ pelytę.

9 Komentarai

  1. xenixas parašė:

    kai mano m65 rgb elite sugedo trecia karta per metus laiko, jau nebesiunciau i garantini, jei man atsiunte pele, kokia norejau, tai buvo dark core rgb se su bevieliu pakrovimu 😀 maniskeje dar yra snipe mygtukas kuris su pirmyn ir atgal mygtukais jau ziauriai nepatogus :/ niekaip negaliu prirprasti, baterija ijungus rgb praktiskai nelaiko, be rgb biski laiko 🙂 vnz reziume susitvarkaiu savo m65 rgb elite ir vel dziaugiuosi , o dark core laikau kaip atsargine, nu gal kada pravers 😀 bet tikrai yra geresniu peliu 🙂

  2. BC00 parašė:

    Atrodo, kad bent jau istorijos pradžia pratrinta. Šiaip aišku keista ir abydna, kai premium pelė užsilenkia po poros mėnesių. Maniškė MX518 skaičiuoja xx metus ir vis dar alive, be jokių Omron switch’ų ir kitų high end komponentų 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.