„Corsair HS60 HAPTIC“ bando nustebinti žaidėją vibracijomis

Intro

Niekam ne paslaptis, kad žaidėjai iš ausinių nori stiprių ir išraiškingų žemų dažnių. Vieni gamintojai tai bando pasiekti su didesnėmis membranomis, kiti pasitelkia programinės įrangos triukus, o „Corsair“ žengia dar toliau. Gamintojas naudoja Taction technologiją, kad sustiprintų žemus dažnius su papildomomis vibracijomis „HS60 HAPTIC“ ausinėse. Taip kone sukuriamas mažas žemų dažnių garsiakalbis kiekviename kaušelyje, tad naudodami „HS60 HAPTIC“ headset’ą turėtume jaustis kaip su subu ant galvos. Bent tokius potyrius mums žada „Corsair“. Nors teoriškai visas atrodo gražu, bet papildomas vibracijas panaudoti tinkamai irgi reikia sugebėti. , Ar vibracijos praturtina potyrius, o gal tik trukdo ir yra netikslios – būtent tai aiškinsimės apžvalgoje.

Šiek tiek apie pačias „Corsair HS60 HAPTIC“ ausines. Jos turi 50 mm membranas, o taip pat jau minėtą Taction technologiją, kuri sustiprina žemus dažnius. Headset’as yra su atjungiamu mikrofonu, kuris turi triukšmo slopinimą, o tai yra labai svarbu žaidžiant. Gamintojas sako, kad „HS60 HAPTIC“ yra pilnai suderinamos su „Windows Sonic“, o tai leidžia dar geriau pasinerti į žaidimų sūkurį.

2 Komentarai

  1. ziogzzz parašė:

    150 eur uz nesamone… massdrop apie 150 eur Mezze 99c galejai pasiimti, 32 Ohm, kad is telefono uzteks galios, muzikos taip paklausysi ir zaidimus taip pazaisi, kad tokias kaip Corsair tik i siuksliu deze mesti galesi. Bet kokiu atveju dekui uz reviews. P.S. Mezze naujos 300 eur ir tai jau audiofilinio lygio ausines, kurios turi ir gerus zemus daznius. Nereklamuoj, tik pats esu isleides ne viena eura ant tokio lygio kaip corsair ausiniu (suduku)

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Ausinės skirtos žaidėjams su giliomis kišenėmis, kuriems patinka Corsair. Dabar kai pasižiūri periferijos kainos norisi plaukus rautis, o šios nebent įdomios dėl tų vibracijų, kurios tiks ne visiems.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.