„Corsair HS80 RGB Wireless“ – bevielės ausinės ne tik kompiuteriui, bet ir „PlayStation“ konsolei

Intro

„Corsair“ mums atsiuntė šviežią, ką tik išleistą produktą – „HS80 RGB Wireless“ ausines. Į mūsų rankas patekęs headset’as turi įdomių dizaino sprendimų, tokių kaip įtempiama guma lankelio apimčiai reguliuoti ir neatjungiamas mikrofonas, tad bus įdomu tai palyginti su tradicinėmis ausinėmis žaidėjams, kurias išbandėme anksčiau. „Corsair HS80 RGB Wireless“ gali veikti su laidu ir bevieliu būdu, taip pat turi ir RGB apšvietimo zonas. Ant popieriaus viskas atrodo labai gerai ir daug žadančiai, bet svarbiausia, ar garsas bus geras, ir ar ausinės yra patogios.

Ar „Corsair HS80 RGB Wireless“ ausinės pateisina premium segmentui keliamus reikalavimus, bandysime išsiaiškinti apžvalgoje.

5 Komentarai

  1. ziogzzz parašė:

    Šauni apžvalga, nepamenu kokias, topo centre bandžiau corsair, pigesnis variantas apie 80 eur buvo, nusiteikusi labai skeptiškai išgirsti kažką baisaus buvo neblogai. Nustebino kokios jos lengvos, žaidžiant tikrai tai svarbu. Gerai, kad yra foto kaip uždėtos ant galvos maždaug galima susidaryti įspūdį ar tiktų kiekvienam, žinoma ausys visų skiriasi tiek klausą tiek dydžiais 🙂 labai norėčiau jas palyginti su xyper xcloud II wireless, nes Razer v2 pro mane nuvylė. Kolkas xyper xcloud 2 wired man superines! Bet corsair suteikciau šansą jog būtų išbandytos!

  2. ziogzzz parašė:

    Noriu parasyti 9/10 Mindaugui uz apzvalga ir galimybe patestuoti audio/gaming ausines, tokiam lietuviskai kalbant audiofilui, (P.S. Lietuviskas raides zinau tiesiog patogiau taip taipinti, nes switchint kalba ir atrodyti isklabingam nera ta esme , kaip suteikia emocija gera muzika 😉 ) Taigi, pirmos kurias bandziau buvo Xyper XcloudII wired – su laidu ! boom bang, Sunenui reikejo, kad zaistu Fortnite, Dedes sirdis zinoma gera jis gavo dovanu, kitas po daug daug reviews paemiau Razer V2 PRO – tinka shooter megejams, galima EQ – ekvalaizeri reguliuot, bet jei atvirai is sudinu garsiaklabiu iskali tik sudina garsa, sorry jei tiesmukiskai pavariau 🙂 Ot Corsair pakabino labai gerai HS 80 RGB! , deja ten geresni garsiaklabia nei … ir dabar prasides, as audio megejes, nu jo keli K EUR isleisti manes nedaro audiofilu, bet daro tai ka as zinau, Hyper X cloud wireless II yra vienos geriausiu ausiniu Simracing gerbejams! as su jomis jau daugiau muzikos kartais klausaus nei su Mezze 99 C – 300 EUR amazon. de jeigu ka. BEt yra bet, jei norite lysti i miska lyskite, as nesu review zmogus, matosi tas is karto, Mindaugas aprase super apie Corsair, beje buciau jas ir pasirinkes jei nebuciau Hyper Xcloud pabandes! tiersa, sie straipsniai yra Jums mano bendraminciai padeti, jei asmeniskai kas norite parasyti welcome, ne visuomet mes turime galimybiu tiek pirkti kiek bandziau as, nu ziauru, galutinis variantas, Isvada: pagal kokybe garsiaklabiu paskutineje vietoje – RAZER V2 PRO wireless… is pradziu lyg faina bet mesliukas eina totalus, antra vieta Corsair HS80 RGB wireless, 1 vieta – Hyper Xcloud II wireless, jei kam kils dvejoniu, galiu savo Mezze 99 C duoti paklausyit, taip ten vokalas geresnis bet , plia 149 EUR amazonej dabar, + 10 EUR siuntimas, chebra tokio reviews reikejo, ? kainavo babkiu, reziumuoju Saudyklei galbut butu Razer ten gali ekvalaizeri pasidaryt taip , kad girdetum foo step, Corsaqir irgi equalizer turi, super, bet Hyper X neturi equalizer jis turi ta kaip vadinu „sudeli“ 7.1 gimmick, nu jis veikia tas gimmick! Beje Mindaugai, Dekui uz reviews Tu super, vaikai eikite i Topocentra ir pabandykite tiesiog kas jums patiks, nes dede dar tik nebande Steel series PRO! visos kitos steel series kakutis! sekmes, Jusu nuomuone visuomet man priimtina, jeri kam kyla klausimu, kazkaip mane galite surasti, padesiu , jei ne duosiu net pasiklausyti, Audio is not just pation, audi is SOUL 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.