Dvi angys iš „Patriot“: „Viper V770“ ir „Viper V570 Blackuot“

Intro

Kai pradedame kalbėti apie „Patriot“ kompaniją, daugeliui prieš akis turėtų iškilti operatyvioji atmintis, visiems geriau žinoma kaip RAM, dar galėtume pagalvoti apie SSD kaupiklius. „Patriot“ kompanija jau kuris laikas neapsiriboja vien atminties produktais, bet siūlo ir periferijos asmeniniams kompiuteriams: pelių, klaviatūrų ar ausinių.

Kaip jau galėjote spėti iš pirmos pastraipos, „Patriot“ šį kartą mums leis susipažinti ne su savo atimties segmento produktu, bet su periferija. Išbandysime iškart du „Viper“ serijos produktus: pelę ir klaviatūrą. „Patriot Viper V570 Blackout“ lazerinė pelytė atrodo tikrai įdomiai, turi „Omron“ jungiklius ir RGB apšvietimą. „Patriot Viper V770“ klaviatūra irgi pasižymi RGB apšvietimu bei turi mechaninius „Kailh Red“ jungiklius. Bandysime į šį komplektą pasižiūrėti iš arčiau.

3 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    No offense, bet laukiam ir iš kitų gamintojų RGB riešo poilsio elemente 🙂

  2. slibins parašė:

    Sveiki. Ilgai skaitau Jūsų saitą, ypač komentarus – nerealu 😀 Pagarba už darbą, vyrai, moterys… Nutariau prisijungt prie kompanijos, nes turiu porą žodžių apie Viper V570 ir jie nesutinka su mano gerbiamo M.K. nuomone. Esu MMO, RPG, (biški) trupinuką FPS žaidėjas. Klavos man laiko, G110 veikė 10m? 12? Pakeičiau į Roccat Vulcan, tikiuos 10m veiks? 😀 O pelės lūžta, turėjau g600, razer naga, metai darbo ir baigias :C. Dabar imu pigias ir kasmet keičiu. Iki V570 turėjau RedragonFirestorm su 12 šone esančių tik MMO skirtų mygtukų, 30e? Įsigijau V570 – trumpai? Košmaras 😀
    Apie tai kas gerai: snaiperio mygtukas, labai patogus. dabar žaidžiu FO76 – tinka.
    Programa valdymui labai paprasta palyginus su G ar R, bet RGB nelaiko 😀 manau pataisys su softu,tai nededu –
    Minusai:
    Ranka: labai keista paimt į rankas pelę be atramos dešinėje pusėje. tik 3 pirštai ant pelės
    papildomi mygtukai : snaiperio ok. kiti penki? ar septyni? po 2 savaičių naudojimo, net nežinau kiek pelė turi papildomų mygtukų. Bajeris? Visai ne, nes jauti tik du kraštinius mygtukus, kiti per maži, nėra jokio išskyrimo, visi vienodi, spaudi iškart 2 ar 3 ar ne tą kurio reikia
    Pelės ratukas ir pas mane laisvas, reikia įprast paspaust ratuką jo nepasukus.
    Overoll: FPS tinka – omron mygtukai 😀 ilgai šaudysis. + snaiperio mygtukas
    Pirkau prieš dvi savaites už 43e. Atiduosiu už 30e
    https://ibb.co/12L991x

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Ką aš galiu pasakyti, labai subjektyvu tos pelių apžvalgos. Man ta Patriot tikrai lipo gerai prie rankos ir metus kažkur naudojau. Pakeičiau tik dėl to, kad norėjosi bevielės. Aš papildomus mygtukus V570 kur prie kairio pagrindinio mygtuko naudojau, ten tiek kiti keturi kur virš snaiperio tai nenaudojami buvo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.