Dvigubas taktikos patikrinimas: 2x 8 GB „Crucial Ballistix Tactical“ DDR4 rinkinys

Intro

Šiai dienai kalbas apie operatyviąją atmintį neišvengiamai lydi blogos nuotaikos. Galvą ima skaudėti dėl beveik nuolatos didėjančių kainų, o AMD AM4 platformos, kuri myli greitą operatyviąją atmintį, savininkus papildomai persekioja dilema, ar išsirinktas DDR4 komplektas veiks gamintojo nurodytu dažniu, ypač jeigu jis neturi „Samsung B-die“ lustų. Mums tenka būtent pastaroji pareiga. Bandomasis dalyvis – viena mažiausių ar netgi mažiausia kaina pasižymintis 3000 MHz (8 GB x2) komplektas. Nereikia stebėtis, kad juo tampa „Crucial“ produktas. Ir tai nėra prastai atrodantis (jeigu nereikalingas LED/RGB pašvietimas) komplektas, kadangi 3000 MHz dažniui reitinguotų „beradiatorinių“ „kaulų“ rinkoje tiesiog nėra. O visi bent šiokius tokius radiatorius gavę moduliai jau atrodo mažų mažiausiai neprastai. Vidutinio lygio (CL15) gaišties laikas nėra kažkuo išskirtinis, kaip ir „dual rank“ lustų konfigūracijos statusas 8 GB talpos modulyje. Jog dvigubai talpesni 16 GB „dual rank“ moduliai stipriai kiša koją besinaudojantiems „Ryzen“ procesoriams jau spėjome įsitikinti, tačiau kokia situacija su absoliučios daugumos poreikius tenkinančiais 8 GB moduliais?

3 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Nežinau kodėl, bet man jau nuo senovės limpa Cruical produkcija. Dažnai pigesnė, bet jokiu būdu ne blogesnė, o veikiau net atvirkščiai.

    • newdiamond parašė:

      aj man kazkaip vis papuola nusipirkti crucial irgi 🙂
      Bet siaip kam svarbu price/patikimumas/garantija visada imciau Kingston

      • jokbon parašė:

        o jamant samsunga nebus garantijos? ir mikron shuds?
        as emt galvojau kazka brangesnio bet galvoju busiu bomzu ir paemiau 2016 metais ramo 4gigus uz 11 evru ir buvau laimyngas iki 2017 metu kai kiti 4gigai pabrango 4kart

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.