„Fractal Design Meshify 2“ – „Define 7“ airflow versija

Intro

Visais laikais „Fractal Design“ taikė į tylos ir minimalizmo sektorių, tačiau produktų portfelis ėmė keistis. Jau pamatėme RGB apšvietimą turinčius „Prisma“ ventiliatorius, o siūlomų korpusų pasirinkimas nebeapsiriboja vien „Define“ serija. „Meshify“ serijos korpusai buvo išleisti kaip performance produktai, kas reiškia didesnį dėmesį ne į triukšmo slopinimą, bet į kuo našesnį oro judėjimo užtikrinimą. Šiandien turime progą išbandyti jau antros kartos „Meshify 2“ korpusą. Viduje jis turi labai labai daug bendro su mūsų apžvelgtu „Define 7“, galime sakyti jie dalinasi tuo pačiu dizainu. Visą įmanomą skirtumą turėtų sudaryti vien tik kitokia priekinė konstrukcija, kadangi išlaikyti tie patys trys „Dynamic X2 GP-14“ ventiliatoriai. Visgi „Meshify 2“ turi visus šansus prieš obstruktyvų priekinį filtrą naudojantį „Define 7“, tačiau pranašumą teks įrodyti ir prieš „Corsair 5000D Airflow“, kuris buvo ypač stiprus apipučiant CPU zoną.

16 Komentarai

  1. Fndz parašė:

    Geras review. Fractal Design topinius case’us gamina. Pats turiu Define 7 XL – labai patenkintas.

  2. PauliusB parašė:

    Geri ju Fractal Design korpusai. Is Meshify 2 XL netgi padariau riga, sutalpinau 6 gpu. 3x140mm ventiliatoriai priekyje ora ipucia, 2×140 gale istraukia. RTX3070 temperatura nevirsija 64C kai kambaryje 22C.

  3. Fostil parašė:

    Fractal visad man bus prie širdies. Turiu Define R4 ir kogero dar ilgam turesiu. Tikrai kokybiški korpusai ir net po 7 metų vis dar viskas puikiai veikia (fan’ai, controleris), viskas telpa be problemu (Dark rock pro4, rtx3080).

  4. Hellas parašė:

    Man irgi panasiai 🙂 Turejau Define 2 ir 3, dabar stovi 6. Sekanti, matyt irgi pirksiu kazkuri tais :))

  5. Daemon parašė:

    Galimas dalykas, kad šiuo metu imčiau Meshify 2. Manasis BeQuiet Silent Base 601 fainas keisas, bet nepakankamai tinkamas dabartiniams mano poreikiams – maininimui šalia visų kitų darbų 🙁

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.