FSP CMT510: stiklas ir RGB už patrauklią kainą

Intro

Net pristačius vandeniu aušinamą „Hydro PTM+“ seriją sunku būtų manyti, kad FSP gviešis užkariauti high end maitinimo šaltinių sektorių. Didžiausias dėmesys liks sutelktas į vidutinį sub 100 eurų sektorių, kur klodai pirkėjų ir FSP jaučiasi geriausiai. Pirkėjų neturėtų trūkti ir korpusų rinkoje. FSP čia yra naujokė, o patikrinti, ką sukuria vienos ar kitos rinkos naujokai, visada įdomu. Keistą pavadinimą turintis mid-tower CMT510 yra vienas iš kompanijos flagmanų. 75 eurų įkainis flagmanui skamba gal net keisčiau nei korpuso pavadinimas, tačiau už šią sumą FSP giriasi sugebėjusi integruoti ir grūdinto stiklo paneles, ir keturis 12 cm RGB ventiliatorius, ir 360 mm radiatorių palaikymą, ir neapribojusi erdvės galvojantiems apie masyvų CPU aušintuvą ar ilgą vaizdo plokštę. Skamba per daug įspūdingai, jog tai būtų tiesa? Gamintojas su tokiais pareiškimais neklaidins, šie dalykai tikrai yra CMT510 korpuse, tačiau gal buvo pataupyta kažkur kitur? Tikriname.

3 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Man visai patinka HDD montavimas šone, atsiranda vietos papildomai aušintuvams apačioje, kurie padeda kai priekis uždaras arba beveik uždaras. Jau čia „šilta“, o pas CMT520 išvis atrodo uždus aušintuvai priekyje.

    • BC00 parašė:

      Galvojau, kad šone HDD gali perduoti vibracijas į konstrukciją, bet nieko panašaus net ir neturint antivibracinių gumų. Aišku HDD ten jau kepa, bet visgi ten tik HDD 🙂 Nemanau, kad CMT510 priekis labai obstructive, tiesiog fanai orientuoti į tylų veikimą. Įtarčiau, kad sukasi max 1000-1200 RPM, neradau absoliučiai jokios info ant pačių fanų…

  2. ToBeX parašė:

    Viskas tikrai estetiškai gražiai atrodo, bet dulkių filtrai tikrai minusas, aišku taikant į tokį kainos segmentą – viskas suprantama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.