„FSP Hydro G“ 750 W: elektra, vanduo ir lipdukai

Intro

FSP yra vienas iš nedaugelio maitinimo šaltinių OEM gamintojų, kurie ne tik tiekia produkciją tretiems gamintojams, bet ir ją parduoda naudojant savo vardą. Sunku pasakyti, kuris gamintojas (FSP, „Seasonic“ ar „Super Flower“) turi didžiausią gamą, tačiau jau geroką laiką po 2014 metais įvykusio „Aurum PT“ išleidimo FSP nebuvo pristačiusi aukštos klasės maitinimo šaltinių. 80+ Gold efektyvumas pozicionavimo prasme neleidžia „Hydro“ atsidurti aukščiau „Aurum PT“, tačiau tai yra naujausia FSP maitinimo šaltinių serija, sudaryta iš „Hydro G“ ir „Hydro X“ šeimų. Pirmoji skirta reikliam vartotojui, kuriam siūlomos aukščiausios kokybės elektrinės savybės, „0 db Zero Noise“ funkcija bei stilingas, personalizacijai šiek tiek pavaldus, išorinis dizainas, o „Hydro X“ yra supaprastinta versija, taikytina į taupantį pirkėją, kuriam nereikia tiek daug galios. Galingiausias modelis vos 650 W, kai „Hydro G“ lipa iki pat 850 W. Mes tikrinsime vieną paklausiausių 750 W galios „Hydro G“ modelį.

 

4 Komentarai

  1. DasMachine parašė:

    Noretusi matyti palyginima su kitais – nuokrypio, bangavimo, efektyvumo, garso, temperaturos ir kainos. Tokie charts butu idomiausia.

  2. BC00 parašė:

    Darome tokius palyginimus kai tik yra galimybė. Kaip tyčia esame testavę HX750i su RM750i, tačiau neturėjome tiesioginio Hydro G konkurento RM750x.

  3. IFeelYou parašė:

    Perskaitęs pavadinimą pagalvojau kad išsipildė mano svajonė – vandeniu aušinamas PSU 😀

  4. BC00 parašė:

    Kaip tik FSP rodė tokį Computex parodoje 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.