„In Win 805“: minimalizmas, „sveikas“ apšvietimas ir atspindžiai

Intro

901-ojo „In Win“ modelio surinkimo kokybė bei išvaizda tiesiog privertė žagtelti, nors absoliutus ventiliatorių trūkumas, nepaisant testavimo metu nepastebėtų jokių bėdų, leido įtarti, kad ką tik iš dėžės ištrauktas korpusas šioje srityje stebuklų neparodys. 805-asis su vienu išpučiančiu ventiliatoriumi taipogi neatrodo itin daug žadančiai, bet kadangi tai nebe mini-ITX, o ATX formato modelis, šįkart galėsime susidaryti kur kas tikslesnį vaizdą – esame sukaupę visai ne mažą duombazę. Vistik 805-ojo matomai taip pat negalime vadinti „viskas apie aušinimą“, labiau nekantraujame pamatyti kaip atrodo dar vieni „In Win“ stikliniai namai.

InWin805family

10 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Atrodo tikrai neblogai, bet tie lipdukai tikrai griozio neprideda.. ;(

  2. DasMachine parašė:

    Lipdukai nenulupti reiskia kad produktas bus grazintas i prekyba? 🙂 Pati deze labai grazi, ypac patiko sone svieciantis uzrasas. Minusai kad priekine metaline jungciu panele pigiai atrodo ir truksta priekinio korio apsvietimo.

  3. Maariux parašė:

    Gera apžvalga.
    Pastebėjimas del garso grafiko: rezultatai sukasi apie 35-50db diapazone. Galbūt atskaitos tašką paimti 20-25 db vietoje 0, kad 40 ir 45 db neatrodytų panašiame lygyje ?

  4. PhaNtoM parašė:

    Tikrai, kad one hell of a looker. 🙂 Pradedu dvejoti, ar man minimalistiniai silent korpusai labiau patinka už all out tinted glass. 🙂
    Na, testavimo rezultatus tikrai sunkoka suvokti, galbūt pritvirtinus stiklo sieneles lieka tarpai tarp korpuso ir tai leidžia pasiekti geresnį aušinimą?
    P.S. Būtų įdomu matyti case apžvalgas iš dviejų kampų, high end stuff su dauguma aušinimo skylių panaudotų bei šis, dabar daromas, gamyklinių komplektacijų palyginimas, kas ir yra logiškiausia. 🙂

  5. BC00 parašė:

    Taip, tarp konstrukcijos ir stiklų lieka nedidelis tarpelis ir tai galimai padeda aušinant, nes kito paaiškinimo nėra…
    @Marriux, galbūt pakoreguosim 🙂
    @DasMachine, iš tikrųjų korio apšvietimo tikrai pasigedau, nes tikrinau ar viskas gerai sujungta, tikėdamasis, kad kažką praleidau 🙂 paskata papildomiems priekiniams raudoniems LED ventiliatoriams…

  6. IFeelYou parašė:

    Šiaip super korpusas, rinkausi ir tarp jo kai savo pirkau. Bet nepatiko kad nėra 5 1/4 sloto viršuje, nes nors DVD-Romas ir atgyvena, bet jo bent man dar reikia stacionariam kompiuteryje, be to dar vieno sloto reikia valdyti ventiliatoriams ir temperatūroms, ar SD kortelėms.

    Taip pat netelpa labai dideli radiatoriai vandens aušinimui, čia didelis minusas.

    Ir tikrai netikiu kad jo temperatūros gali būti geresnės negu daugelio kitų korpusų, ypač 760T, čia net logikos nėra. 760T yra pilna skylių tiek priekyje, tiek viršuje, tiek gale ir 3 pakankamai galingi aušintuvai, o čia vos ne vientisas stiklas ir vienas aušintuvas, nelabai tikėtina.

    Bet šiaip dizainas kone tobulas…

  7. BC00 parašė:

    Logikos ne per daugiausiai, bet mūsų rezultatai tikrai nesuklastoti 🙂 šiaip kitur taip pat galima rasti ne vieną pvz, kaip 805 pagal temperatūras lenkia tokius korpusus, kokių neturėtų lenkti.

    • IFeelYou parašė:

      Tai tikiu kad nesuklastoti, tuo net neabeoju 🙂 Bet šiaip labai skiriasi ambient temperatūros, suprantu kad su delta atimi laipsnius, bet esu skaitęs kad gali atsirasti paklaidų, nes esant didelei ambient temperatūrai vidiniai komponentai kaista žymiai greičiau ir nesvarbu kad tie laipsniai atimami.
      Dėl kitų apžvalgų tai bent jau pagal Techspot http://www.techspot.com/review/1058-in-win-805/page4.html In Win 805 su stock aušinimu vos ne paskutinis velkasi… Aišku kitose yra įvairių rezultatų.

  8. BC00 parašė:

    Taip, gali būti, kad vienu C sušilusi aplinka nebūtinai „konvertuosis“ į 1 C padidėjusią komponentų temperatūrą..
    O čia viskas labai neprastai:
    http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2016/02/16/in-win-805-review/3

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.