Kiek geras „ASUS ROG Theta Electret“ headset’as už 300 eurų?

Intro

Visa ASUS periferija, pradedant pelėmis, klaviatūromis ir baigiant ausinėmis, iš esmės yra nukreipta vien tik į žaidėjus. Profesionalams ar specifiniais darbais užsiimantiems vartotojams įrangos labai nedaug – nebent galima išskirti „ProArt“ serijos monitorius, todėl žinia, kad ASUS turi kažką panašaus ir tarp ausinių nustebino bei kartu sudomino. „ASUS ROG Theta Electret“ yra HiFi lygio (bent taip skelbia gamintojas) headset’as, kuris tuo pačiu priskiriamas ir gaming klasei. Kaip ten bebūtų, ASUS turi sukūrę kur kas labiau šiai klasei išreikštos produkcijos, todėl „Electret“ daugiau bandysime kaip HiFi įrenginį. Be išskirtinių electrec membranų šis headset’as pasižymi aukštos kokybės pasidabruotu kabeliu, atjungiamu aukštos raiškos mikrofonu ir 25 procentais vėsesnėmis ausų pagalvėlėmis. Tokie pareiškimai skamba neįprastai ir įdomiai. ASUS nepasikuklindama už „Electrec“ prašo ~300 eurų. Kaip HiFi įrenginiui tai nėra itin daug, tačiau didžiausias klausimas kiek čia yra to HiFi?

7 Komentarai

  1. ziogzzz parašė:

    Xyperx cloud II nuostabios tiek gamint tiek muzikai klausyti pagal savo kaina. razer v2 pro (wireless) prastesnes nei xcloudII, kurias padovanojau giminaiciui. Pats naudoju muzikai Meze 99C.

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Turi garbės būti cituojamas, šito tai nesitikėjau. Kalbant apie ausines, tai ASUS kažkur kažko nesužiūrėjo su jomis.

    • ziogzzz parašė:

      Tai manau cia daug kas nesuziurejo, as beje, galiu save vadinti audiofilu, nes jau 25 metai kuomet uzsiimu tuom, neskaitant +18 metu prie 25, as tikiuos jog mano komentaras pades kazkam, nes taipogi ieskojau svento gralio uz pigiai, jo tiesiog nera, bet yra Hyper x Cloud 2! Taip visu klausa skirtinga, jei butu man 18 metu gal biski per astrios butu, bet kai jau 40 man jos suoer uz 80-90 eur skamba. Nusipirkau nes gavau refund ir is Bestware-50 eur discount uz tat ir paemiau ant durniaus. mat patirti sukaupiau. Aparatura ne viena pakeites, pinigais nekalbesiu ne tame esme, bet Mezze 99 neo arba classic ir muzika paklausysi 32 ohm ir is telefono paklausysi, visi razer v2pro nu ir dabar juokiuos kam as jas pirkau wireless, prisiminiau, del sim racing jog laidu nebutu 🙂 jei reikia muzikos srityje patirciu, klauskite ir dalinkites, siais laikais labai naudinga pirkti viena karta o ne kelis ! 😉 beje tiek Hyper xcloudII tiek razer v2pro Call of duty gerai pasireiske, galbut razer biski zemu turejo daugiau, bet, kad ir synapsy ju equalizer bandziau kazkaip ne tos kokybes garsiakalbiai, t.y prastesni nei hxcloud II. O siaip visi turi teise pirkti parduoti, tik bandziau kazkam sutaupyti pinigu. Beje, mano ausims hyperx padeliai apgaubiai pilnai ausis uztat jos nekaista, su razer prastokai, vasaros metu man jos nereikalingos, isvaziavo dovanu. Meze per massdrop galejai uz 200 eur paimti, bargain totalus.. galima DT990 beyrdynamic. Asus kazka padaro neblogai kartais uz didele kaina, bet ne ausines uz 250 eur… cia tik mano pastebejimai kolegos, kompiuteristai 😉

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Dažniausiai jei nori ką nors geresnio nusipirkti reikia apžvalgų daug perskaityti. Aš vienas pirmųjų bandžiau ASUS ROG Delta. Tos tikrai daug geresnės buvo, bet irgi labai brangios. Tiesa, žemo irgi trūko, bet garso profilis daug geresnis buvo.

        • ziogzzz parašė:

          Siulau Meze 99c pabandyti – kaina 300 eur is amazon.de pirkau jau pries kokius tris metus, pirkau galvodamas jog pabandysiu ir grazinsiu, bet isgirdes kaip groja pasilikau 🙂 beje straipsniu ir apzvalgu perskaites ne viena simta turbut 🙂

  3. BC00 parašė:

    Ausinių apžvalgų nelabai verta skaityti dėl kompetencijos stygiaus. Parašyta prie šitų ASUS, kad overall trūksta žemo, nu bet taip kad trūktų niekas nepasakė… Tam skirti toki forumai kaip hifi.org, o šiaip geriausia keliaut į salonus ir bandyt rinktis gyvai… Skambėjimas subtiliai asmeninis dalykas, bus kam šitos ASUS gali būti priimtinos, bet sakyčiau labiau 1 iš 10. Nuo to kenčia ir jų performance gaming’e. No deep explosions, etc.

    DT990 Pro irgi šviesiai skambančios (kaip tik turėjau po ranka), bet ASUS dar kitam lygyje.

    • ziogzzz parašė:

      Taip, forumai tam skirti, kad bent jau atsirinkti kas mazdaug yra verta demesio, o garsas tai subtilu, vienam vien zemu reikia, kitam aukstu, bet galiausiai supranti, kad reikia jog muzika lietusi, nestu apie save kazka. Vnz diskusija be galo. O siaip gerai jog apzvelgia gaming ausines, pades ne vienam ka rinktis. As vat jau zinau jog hyper x cloud II man geriau nei razer v2 pro wireless!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.