Ko verta nebrangių „Chieftec Polaris“ (650 W ir 750 W) maitinimo šaltinių pora?

Intro

Rudens laikotarpiu palaipsniui planuojame atlikti įvairių gamintojų 650 – 750 W galios maitinimo šaltinių apžvalgų turą, kuriame bus ne vien premium segmento modelių, bet ir labiau biudžetinių variantų, pavyzdžiui, „Core“ serijos maitinimo šaltinių iš „Seasonic“. Tačiau startuosime ne su „Core“, o su kita vidutinės klasės serija. Paskutinį kartą išbandėme du aukštesnei klasei priklausančius „Chieftec PowerPlay“ maitinimo šaltinius, kurie daugiau į pigesnius PSU orientuotai kompanijai tapo visai gera pradžia link premium segmento. „Chieftec“ mums vėl pasisiūlė atsiųsti du agregatus (650 W ir 750 W galios), kurie patenka į siaurą 75-85 eurų ruožą ir priklauso naujausiai „Polaris“ maitinimo šaltinių šeimai, kurioje dar yra ir 550 W modelis. Kaina už 80+ Gold sertifikatą turinčius maitinimo šaltinius atrodo tikrai patraukli, bet, kadangi tai žemesnio segmento šeima, galime tikėtis tam tikrų pataupymų arba surinkimo, arba funkcionalumo, arba elektrinių parametrų srityse. Gamintojas nurodo DC-DC konverterius ir integravęs pilnai modulį kabelių dizainą, todėl kol kas esame nusiteikę pakankamai pozityviai ir norime manyti, kad abu „Polaris“ maitinimo šaltiniai atidirbs už juos prašomą kainą.

3 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Kas čia įvyko su PSU kainomis. Pamenu savo seasonic focus 750 FX už kažkur 100 eur pirkau, dabar 550W modelis brangiau kainuoja.

    • BC00 parašė:

      Ir su kainomis, ir su tiekimu yra kažkas atsitikę. Metų pradžioj lyg keitėsi tiekėjai ar kažkas į tą pusę, bet taip ir neišsisprendė problema su kai kuriais brandais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.