„Logitech MX Keys Mini“ – klaviatūra ne tik pasigrožėti

Intro

Belaidės klaviatūros nėra tokios populiarios kaip belaidės pelės, bet klaviatūrų gamintojai nuolat tobulėja, ir su vienu baterijos įkrovimu įrenginiu jau galima naudotis gan ilgą laiko tarpą. „Logitech“ yra puikiai žinomas periferijos gamintojas ir tikrai garsėja tuo, kad jų pelės su vienu įkrovimu gali veikti labai ilgai, o kaip yra su klaviatūromis?

Šį kartą apžvalgai gavau „MX Keys Mini“ klaviatūrą, kuri yra labai kompaktiška ir simpatiška. Atsiųstas modelis yra rožinės spalvos, tad tai taikymas į moterišką auditoriją, bet galima rinktis tamsiai ar šviesiai pilkos ir juodos spalvos dažymą. „MX Keys Mini“ atitinką savo vardą ir yra tikrai mažytė, be skaičių bloko. Nepaisant to, kad tai yra belaidė klaviatūra, vis tiek gauname apšvietimą. Tiesa, naudojant apšvietimą baterijos užteks tik dešimčiai dienų, o jo atsisakius su vienu akumuliatoriaus įkrovimu galime tikėtis iki 5 mėnesių veikimo.

Kaip klaviatūra atrodo iš arčiau, ir ką gero sugalvojo gamintojas, sužinosite apžvalgoje.

14 Komentarai

  1. Devastator parašė:

    Ech, puikuojasi užrašas made in china.
    Man iki pilnos nepriklausomybės nuo joje pagamintų produktų tereikia tik pelės ir klaviatūros.

  2. newdiamond parašė:

    nu ka cia gali pasakyti…
    rozines ispirks…

  3. GreenZebra parašė:

    Kaip pats naudoju sita klaviatura, tai esu patenkintas. Korpusas tvirtas, jauciasi kokybe. Vienas minusas jei pilna ryskuma naudoji tai pakankamai greitai issikrauna

  4. Daemon parašė:

    Naudoju porą metų MX Keys Graphite. Patenkintas batarkės laikymu, nenaudoju pašvietimo. Reikėjo kokių pusės metų priprasti, bet dabar labai gerai, bet bent man tikrai reikėjo laiko 🙂

  5. ojojoj parašė:

    O kaip veikimo atstumas tu klaviaturiu kur naudojat? Ka dabar naudoju ir ka pries tai naudojau, tai uz 3metru atstumo jos lagina ir neveikia tinkamai. Ziauriai nervina tai. Gal ir pagalvociau pirkty kazka is Logitech, bet jei uz 3metru pulios, tai ka zinau…

    • ToBeX parašė:

      Koks čia scenarijus, kad už 3metrų naudot tenka? TV tokių didelių nelabai gamina, kad už 3m sėdėt (85′ 2.6m), jei PC, tai adapterį gali tikrai pasidėt ne už 3 metrų, o priepat paslėpt. Jei projektorius, tai belieka tik pavydėt tokių aukštų lubų 🙂

      • ojojoj parašė:

        Ant sienos kaba TV 65col, o ant zemes stovi PC deze, poto tarpas apie 1m ir lova. Tai jei reikia pasinaudoti klaviatura, tai prasideda bairiai. Atsinesi klava iki lovos galo, tai veikia ok. Sakau gal per BT geriau klavos veikia nei per tuos pridetus adapterius? Beje kartais ir pele uzpuliuoja. Naudoju paprasta Logitech. Nesinori investuoti pinigus, o poto tureti ta pacia problema. Kazkaip testu nelabai ir maciau butent kaip veikia daiktai nuo atstumo ir ivairiose situacijose.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Šita klava iš kito kambario per Bluetooth veikia gerai, adapterio USB nėra, tai negaliu pabandyti. Šiaip ką esu pastebėjęs su tai adapteriais. Įkišu USB atmintinę, pradedu kelti ką nors ir pelė pradeda nebeveikti normaliai. Tai matyt tie USB adapteriai jautrūs yra.

          P.S. Jeigu kokioj KLP esi tai galiu duoti pasibandyti kaip tavo aplinkoje veikia ta klaviatūra.

          • Daemon parašė:

            Išorinį HDD pajungus į gretimą jungtį, pelė pasidarydavo leisgyvė.

          • ojojoj parašė:

            Dar va pabandziau i galines USB jingtis ideti adapteri, tai tas pats. Reiskiasi reikes bandyti pirkti kazka su BT, kad nebutu nesamoniu. Pirma dar ir adapteri reikia nusipirti arba plokste kazkokia BT i kompa.

            Aciu Mindaugai uz pasiulyma, bet be BT nieko neistestuosiu 😉

            • Mindaugas Klumbis parašė:

              Aš esu naudojęs USB adapteriui laidą tiesiog USB prailginimo. Kitaip sakant, išvedi laidą į atvirą vietą, kad klaviatūra turėtų tiesioginį matomumą su tuo USB adapteriu. Tik jau nėra tada grožio ir laidas mėtosi.

            • kernelis parašė:

              As i savo PC gala ismeiges viena pigiausiu BT dongliuku – TPLink UB400. Butent si klaviatura veikia is kito kambario galo (~4m), bet cia tik greitai pameginus. Nenaudoju as taip 🙂

              As pats tai pirkau per Shipzee is USA ja, nes bent tuo metu LT nebuvo su US layout’u, ko as norejau. Apskritai tai patenkintas, baterija neblogai laiko, bet mano nagams noretusi didesniu tarpu tarp mygtuku.

  6. Daemon parašė:

    Nu pas mane brandintas ąžuolo stalas, kompas nelabai toli, bet negaudė normaliai ryšio, tai aš galiausiai pasiėmiau USB laidą ir atsivedžiau jį kažkur netoli jų, jau net nebepamenu kur 😀 Užtenka vieno bendro resyverio ir viskas veikia. Labai patinka Logitech. Man realiai tai pasirinkimas numeris vienas periferijai. Problema turbūt pats blue fūfelis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.