„Logitech Pro X Superlight“: ieškantiems labai lengvos pelės žaidimams

Intro

Vieni daiktai yra geresni sunkesni, o kiti – kai jie yra lengvesni. Kompiuterio pelė yra tikrai vienas iš tų daiktų, kurių svoris turi reikšmės. Dauguma žaidėjų turėtų sutikti, kad lengva pelė yra privalumas, nes ją galima lengviau ir greičiau valdyti. Kitas pelės privalumas yra laidų nebuvimas, nes jie irgi varžo judesius, o belaidės pelės seniai tiek ištobulėjo, kad veikdamos bevieliu režimu nenusileidžia greičiu laidiniams graužikams.

Būtent „Logitech Pro X Superlight“ yra itin lengva ir veikia belaidžiu režimu. Iš tiesų, pelės svoris yra vos 63 gramai, tad pavadinime esantis Superlight prierašas yra tikrai ne veltui. Nepaisant lengvumo, vis tiek gauname kokybišką jutiklį, o tai pelei irgi yra svarbu. Man tik kyla klausimas, ar taip stipriai metant svorį nebuvo paaukotas funkcionalumas, jeigu taip įvyko, apie tai tikrai sužinosite.

„Logitech Pro X Superlight“ galima rinktis net iš keturių spalvų. Be įprastų baltos ir juodos spalvos taip pat yra raudonos ir tamsiai rožinės spalvos dažymas. Tad mėgstantys ryškesnes spalvas irgi turės pasirinkimą.

9 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Kas ten per senovinė jungtis priekyje? 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kai pamačiau micro USB man irgi buvo lengvas šokas ir apie tai kritiškai parašiau. Nesuprantama kaip į tokio lygio produktą įdedama sena jungtis, nepaisant to, kad pelė ir prieš porą metų išleista.

      • StrelokRTX parašė:

        Logitech yra mėgėjai taupyti. Kaip ir su pigiais omnicron mygtukais ant savo pelių topiniu, kurios pradeda double clickinti (g900). Realiai keistas gamintojas, nes kartu ir labai geras peles gamina ir kartu šiukšlių krūva.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Kiek aš girdėjęs, tai double click dažna brangių pelių problema su Omronais. Buvo ir man pasitaikę, kad double clickino ASUS pelė, bet tik po apžvalgos išlindo. Tik tiek, kad komplektacijoje buvo keičiami switchai, tai įmečiau tą atsarginį ir valio, iki dabar dar veikia.

          • neblogai parašė:

            Gerai, jei keičiami lengvai, arba jei turimi įgūdžiai lituoti. Mano atveju- ardžiau jungiklį, traukiau spyruoklę iš sugedusios MX1000 (ten vienodų jungiklių gal 8), dėjau į M570 Trackball. Juvelyrinis ‘žaidimas’, kol tinkamai įspraudi. Bet ir tai, atlaikė gal metus ir ta pati bėda sugrįžo, reikia tvarkyti vėl.

            • Mindaugas Klumbis parašė:

              Ten ASUS Gladius II buvo, su keičiamais jungikliais. Įkiši ir viskas. Daugiau gamintojų taip galėtų daryti, bet nelabai jie suinteresuoti, kad žmonės lengvai galėtų jungiklius pasikeisti.

              Dabar dar prisiminiau, kad Patriot viena pelė turėjo double click, irgi tik po apžvalgos išlindo. Kito gamintojo pelė buvo atkeliavus kur iš karto switchas neveikė, tai atsiuntė naują apžvalgai. Tai su tais jungikliais tikrai yra bėdos. Kai tik pirmą kartą susidūriau, galvoju kokia nesąmonė, turėjau visokių pigių pelių ir nei karto tokios bėdos nebuvo.

  2. BC00 parašė:

    Reikia pažiūrėt kas į MX518 anais laikais buvo dedama, – 20 metų laiko jau, tik greit Logio logo nebesimatys 🙂

  3. Aibo999 parašė:

    Jau virs dvieju metu naudoju sia pele. Mygtukai veikia puikiai kolkas jokio doubleclick, nors su logitechu ir ju omronais jau esu turejes reikalu. Padukai kad ir neblogi buvo, bet susitryne ir teko keisti jau keleta kartu. Dpi keitimui turiu ju paciu programele Onboard Memory Manager. Baterija laiko ispudingai, net ir daznai naudojant kraunu ne dazniau kaip karta savaiteje. Tas microusb visiskai netrukdo kai tik tiek krauti tereikia. Kiek esu skaites naudojo butent microusb, o ne C del svorio ir del stabilumo, bet kiek ten tos tiesios nesigilinau. pele dirba kaip bite, niekados netuirejau jokiu problemu. Vienintelis minusas, tai siektiek pagelto peles sonai nuo pirstu ir nebeissivalo. Niekados neesu baltos peles pirkes, tai gal visos tokios pat.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.