Milžinas ant jūsų stalo – „Philips BDM4350UC“

Intro

Praleisdami daug laiko prie stalinio kompiuterio ne vienas pagalvojame, kad praverstų didesnis monitorius. Visai neseniai didelių įstrižainių monitoriai buvo tik svajonės, dabar tai tampa realybe. Jau nieko nestebina 32 colių ar net 35 colių įstrižainės ekranai. Pasirodo, tai ne riba, nes gamintojai žengia dar toliau ir gali pasiūlyti net daugiau nei 40 colių įstrižainę turinčių monitorių, žinoma, su 4K raiška. Mums būtent ir teko laimė išbandyti tokį milžiną. Tai yra „Philips BDM4350UC“ monitorius. Mes mėginsime išsiaiškinti, ar toks didžiulis monitorius patogus naudotis kasdien, o gal jau šiek tiek persistengta?

5 Komentarai

  1. svabas parašė:

    turiu Philips BDM4065 40″ istržainę. tokiam monitoriui geriau tinka ne kėdė, o patogus fotelis, su plačiais šonais (pelei padėti, klaviatūra ant kelių). Šiaip noriu tv tunerį nusipirkt, gal kas ką patarsit dėl tv žiūrėjimo per monitorių?

  2. FuZe parašė:

    Turiu TV irgi Philips 43 coliu, nu guliu ant lovos ir geiminu, tai čia manyčiau normalu, nors jau norėtusi dideslio (prie gero greit priprantama…), bet monitorius 43…Kaip minėjos svabas tai tik foteliukas manyčiau ar kitas tam pritaikytas dalykas 😀

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Naudojantis įprastai, kai sėdima arti, tikrai reikia pratintis. Bet už tai koks buvo šokas vėl padėjus 27″ monitorių vietoj šio.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.