RGB karštinė: „MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC“

Intro

Gamintojai iš kailio neriasi, kad suviliotų pirkėją su savo produkcija, labai arši konkurencija vyksta ir pagrindinių plokščių segmente. Įvairiomis pagrindinių plokščių funkcijomis ir išvaizda bandoma suvilioti žaidėjus ir kompiuterinės technikos entuziastus. Šiais laikais RGB apšvietimas nieko jau nestebina, veikiau sunkiau surasti modelį be tokio apšvietimo, o visi brangesni modeliai siūlo vienas už kitą margesnes RGB plunksnas. Aukščiausios pakopos Z370 pagrindinės plokštės nestokoja ir jungčių, patikimų komponentų, spartinimo potencialo, grožio, turi viską, ko reikia. Tad kaip išsirinkti?

Jei kišenėje nešvilpia vėjai, o jums labai svarbu RGB apšvietimas ir jo praplėtimo galimybės bei norisi iš karto gauti bevielio AC tinklo kortą, „MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC“ gali būti kaip tik tai, ko ieškote. Apžvalgoje iš arčiau pažiūrėsime į šios pagrindinės plokštės išvaizdą, galimybes, funkcijas, privalumus ir trūkumus.

4 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Atrodo šansas priversti i5-8400 dirbti 4 GHz liko vienintelei ASRock 🙂
    Lyg seniau bandyta X299 Carbon Pro dar daugiau RGB zonų turėjo, tik kompromisų joje buvo mažiau. O šiaip RGB galvutes reikėtų spalviškai išskirti ir palengvinti jungimą iki straight forward, vietoje akylos papildomos PCB analizės, ieškant, kur tie lizdai yra išdėstyti.

  2. BC00 parašė:

    Jau turim prie savęs, bet dar nėra 2700X 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.