Toliau kankiname „Athlon 200GE“, tik šįkart su „Asus ROG Strix B450-F Gaming“

Intro

Dabar AMD ir „Intel“ tikrai stipriai konkuruoja procesorių rinkoje, o tai tik geriau vartotojui. Gaila, kad „Intel“ kol kas negali patenkinti paklausos dėl nepakankamų gamybos pajėgumų, o tai neigiamai atsiliepia jų procesorių kainoms. Iš kitos pusės, tai puiki proga AMD: dabar jų procesoriai siūlo dar geresnę vertę, kai jų tiesioginiai konkurentai iš „Intel“ kainuoja brangiau. Žmonėms perkant daugiau AMD procesorių, natūraliai reikia ir daugiau AM4 pagrindinių plokščių.

AM4 pagrindinės plokštės su B450 mikroschemų rinkiniu dažnai yra labai geras pasirinkimas plačiam ratui pirkėjų. Tokios pagrindinės plokštės jau dažnai turi patobulintų funkcijų, tokių kaip: pagerinta audio posistemė, M.2 jungtys, RGB, galimybė spartinti procesorių ir graži išvaizda. Pas mus atkeliavusi „Asus ROG Strix B450-F Gaming“ pagrindinė plokštė atrodo gražiai ir gali būti verta jūsų pinigų.

Apžvalgoje padedant „Asus ROG Strix B450-F Gaming“ pagrindinei plokštei bandysime pažiūrėti, kaip „Athlon 200GE“ procesorius tvarkosi su diskrečiomis vaizdo plokštėmis, ir kiek jas gali išnaudoti. Suprantama, neužmiršime panagrinėti ir „Asus ROG Strix B450-F Gaming“ pagrindinės plokštės.

2 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Apie 200GE kankinimą: su MSI (bei turbūt Gigabyte) plokštėmis bei naujausiu AGESA 1.0.0.6 biosu- dabar eina 200GE spartinti, nors ir ne viską, o tik procesorių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.